Ideapad Gaming 3 için RAM önerisi

Hocam merhaba bende de aynı PC var bu RAM'i almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşadınız mı veya oyunlarda çok performans farkı oldu mu?

Hiçbir sıkıntı yaşamadım sorunsuz çalışıyor hocam. Oyun konusuna gelirsek çok büyük bir performans artışı olmadı. Bilgisayar biraz daha rahatlamış oldu gerek oyuınlarda gerek Windows'un %50 RAM harcamasında. 8 GB RAM var iken Windows zaten büyük bir çoğunluğunu harcağıdı için diğer işlemlerimde yetmiyordu 16 yaptıktan sonra tek yararı rahatlaması oldu aldıktan sonra büyük bir FPS artışı vs beklemeyin.

Hocam merhaba bende de aynı PC var bu RAM'i almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşadınız mı veya oyunlarda çok performans farkı oldu mu?
Benim bir sıkıntım olmadı ben daha oyunlarda fark ettim mesela cs go 120 fps geçmiyordu şuan 150 fps civarı aynı şekilde valorant ta öyle 100 fps alırken şuan 200 lere kadar çıkmış oldu.

Alalı çok oldu hocam.
Bu ürünü aldım. Notebook için RAM bakılırken; gecikme süresi (CL), bus hzı (MHz) DDR serisi ve voltaj değerlerine bakarak aldım ben.

@Enes tkl Notebook Ram markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Cihaz için uyumlu olan RAM bunlar nereden alırsın bilmem ama vatan da bunlar var.
gskill iyidir dandik marka dram kullandığını görmedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı