IdeaPad Gaming 3 M.2 SSD nasıl takılır?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Hayatımda ilk defa laptopun kasasını açıp SSD takacağım. İlk defa açacağım için kıracağım diye korkuyorum. Açması kolay mı? Ve M.2 SSD nasıl takılıyor? Batarya patlar mı? Taktıktan sonra laptopu açıp bir şey yapmamız lazım mı? Aklımda bir sürü soru var. Detaylı bilgilendirirseniz iyi olur.
Laptop modeli: Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K100cmTx.

Açması kolay, batarya patlaması gibi bir durum yok. IdeaPad modellerinde genelde tek 2280 SSD slotu bulunuyor, umarım uyumlu disk almışsınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açması kolay, batarya patlaması gibi bir durum yok. IdeaPad modellerinde genelde tek 2280 SSD slotu bulunuyor, umarım uyumlu disk almışsınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

970 EVO Plus aldım. İçindeki 2280 olan SSD'yi çıkartıp bunu takacağım. Peki taktıktan sonra bilgisayarı açıp bir işlem yapmamız gerekiyor mu?

970 EVO Plus aldım. İçindeki 2280 olan SSD'yi çıkartıp bunu takacağım. Peki taktıktan sonra bilgisayarı açıp bir işlem yapmamız gerekiyor mu?

Yeni aldığın diske Windows kurman gerekiyor takılı olanı çıkartacağın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı