OpenCore Ideapad Gaming 3 macOS 12.3 yükleme

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim EFI ile Install gözükmeli aslında nasıl gösterdiniz Install'ı. Hangi imaj ile deniyorsun?
Birçok imaj denedim, nedense Monterey olanlarda hiçbir şekilde kurulum ekranı göremiyorum aynı EFI olsa bile. Big Sur ile aynı EFI dosyasında kurulum ekranını görebiliyorum. Şimdi tekrardan Big Sur imajını yazdırıp attığınız iki taneyi deneyeceğim. Bu arada attığınız iki dosya aynı zannedersem.

Benim EFI başarısız mı oldu? Geri dönüş sağlayaydın keşke.
Hocam maalesef ki 2 tane farklı imajla denedim ve ikisinde de install çıkmadı. İlki sizin imajınız başka bir yerden buldum diğeri bu siteden. Ayrıca dediğim gibi nedense Monterey olmadı Big Sur kurabildim. IGPU başlayacağım yarın.
Merhaba tekrardan, Ideapad Gaming 3 için Dortania Guide bazlı bir EFI oluşturdum. İçerisinde gereksiz driver, kext, ACPI bulunmuyor. Ekran kartı, Wi-Fi, bluetooth tanıtılmamış bir EFI çünkü sıkıntı olabiliyor. Yükleme için kullanabilirsiniz. i5 10300H işlemciniz varsa büyük ihtimal çalışacaktır. Dosyanın tek sıkıntısı bulunuyor; maalesef ki Monterey imajı ile açılmıyor fakat Big Sur sorunsuz kuruluyor.

@yusufklncc @tristessehivernale yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım herkes faydalanır bu konudan.

EFI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…