Hocam maalesef ki install macOS yazısı çıkmıyor boot menüsünde bu EFI ile.Bu EFI ile dener misin?![]()
Hocam maalesef ki install macOS yazısı çıkmıyor boot menüsünde bu EFI ile.Bu EFI ile dener misin?![]()
Maalesef install kısmı bootta çıkmıyor bunda da.Dener misin?![]()
Birçok imaj denedim, nedense Monterey olanlarda hiçbir şekilde kurulum ekranı göremiyorum aynı EFI olsa bile. Big Sur ile aynı EFI dosyasında kurulum ekranını görebiliyorum. Şimdi tekrardan Big Sur imajını yazdırıp attığınız iki taneyi deneyeceğim. Bu arada attığınız iki dosya aynı zannedersem.Hocam benim EFI ile Install gözükmeli aslında nasıl gösterdiniz Install'ı. Hangi imaj ile deniyorsun?
Bir tane EFI dosyası hazırlayarak kurdum. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yarın boş bir vaktimde EFI dosyasını paylaşırım buradan.En sonki EFI ile deneyin. Ayrıca imajların doğru yazdırıldığına emin olun. Gözükmeli.
Hocam maalesef ki 2 tane farklı imajla denedim ve ikisinde de install çıkmadı. İlki sizin imajınız başka bir yerden buldum diğeri bu siteden. Ayrıca dediğim gibi nedense Monterey olmadı Big Sur kurabildim. IGPU başlayacağım yarın.Benim EFI başarısız mı oldu? Geri dönüş sağlayaydın keşke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.