Ideapad Gaming 3 nasıl şarj edilmeli?

Ne geçti eline pil ölünce yenisini al değiştir.

Pil tamamen öldüğü zaman bilgisayar da eskimiş oluyor, zamanı geldiğinde bu bilgisayara batarya almaya değmez diyorsun ve bataryayı çıkartıp prizde kullanıyorsun. Bilgisayar artık tamamen yetersiz gelince veya bozulunca da yeni bilgisayar alıyorsun.

Her kullandığım laptop da bu döngüyü yaşadım, bu yüzden bataryayı korumak daha mantıklı.

Ne olacak hocam, tak şarja kullan ya. (!)

Şu an böyle, %99 da duruyor saatlerdir %100 neden olmuyor? Yeniden başlatıp tekrar bakacağım şimdi.

Eki Görüntüle 805681
Yazılımsal olabilir, cihaz %100 olmamasına göre tasarlanmış olabilir, açtığınız bir ayar engel oluyor olabilir.
Çok önemli değil, o kadar takılmanıza gerek yok.

Hocam ben laptopu masaüstü gibi kullanıyorum prize takılı kalsa sürekli bir zararı olur mu?

Oyun oynayacaksan kesinlikle adaptöre bağlı oyna. Ben hep adaptöre bağlı takılıyorum.

Oyun oynayacaksan kesinlikle adaptöre bağlı oyna. Ben hep adaptöre bağlı takılıyorum.

Sürekli prizde takılı zaten. Aynı yerde duruyor prize çıkart tak şarjı kontrol et zahmetli geliyor şarj 100'den gücü grizden alıyor bataryayı kullanmıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…