Kullanma şekline bağlı, bakımlarını düzenli bir şekilde yaparsan uzun süreler kullanırsın. Evde Windows 98 yüklü 64MB'lik sistem var, hala çalışıyor ona bakılırsa
Bende Acer Aspire 5750G var 2011'in giriş segmenti arkadaşımda ASUS oyuncu laptop var 2017 model onun ki geçen sene açılamaz hale geldi ama benimki açılıyor en azındanyani o senin kullanımına bağlı.
RTX3060'li versiyonunu kullanıyorum soğutması iyi fan sesi az yani kullanıs açısından çok iyi ama ekran kartı 2 yıl sonra çıkacak bir oyunu güzel grafiklerle oynatmayabilir biraz buna bağlı ne kadar gideceği.
Konudan bağımsız olarak, aynı modeli kullanıyorum ancak FH5'te 95 dereceleri gördüm. 95 derece, laptop için iyi sayıldığı için mi soğutması iyi dediniz yoksa siz daha mı düşük sıcaklıklar alıyorsunuz?
Alınır ama hep son çıkan oyunları en iyi kalitede oynamak istiyorsan maalesef yetmez ama her oyunu açar. Aynı özellikli Monster kullandım Valorant 144 FPS alınıyordu en yüksek ayarlarda. 5 6 sene götürür eğer grafik takıntın yoksa.
Konudan bağımsız olarak, aynı modeli kullanıyorum ancak FH5'te 95 dereceleri gördüm. 95 derece, laptop için iyi sayıldığı için mi soğutması iyi dediniz yoksa siz daha mı düşük sıcaklıklar alıyorsunuz?