Ideapad Gaming 3 şarj süresi normal mi?

UltimateTeam

Hectopat
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY003LTX Notebook

Cihaz bu, alalı 1.5 yıl oluyor fakat şarjı sadece 2.5-3 saat gidiyor. Bu normal mi? Üniversitede kullanırım diye almıştım ama priz olmadan kullanamayacağım herhalde bu şekilde. İlk defa bilgisayar alıyordum, bilsem normal bilgisayar alırdım.

Desıgn capacıty 45.000 mwh.

Full charge capacıty 38.190 mwh.

Batarya ömrü de bu şekilde.

(Şu an şarj %85 ve 2.5 saat kaldı yazıyor, Lenovo Vantage de her şey normal diyor)

13 dakika geçti ve şarj %76

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans modunda mı kullanıyorsunuz? Öyleyse normal. Pilin üstüne tıklayıp tasarruf moduna çekin.

18dk daha geçti ve şarj %10 daha düştü, böyle olacaksa pek memnun etmedi

Performans modunda mı kullanıyorsunuz? Öyleyse normal. Pilin üstüne tıklayıp tasarruf moduna çekin.
Hayır sessiz kipte, 18dk daha geçti ve şarj %10 daha düştü, böyle olacaksa pek memnun etmedi üstelik video bile izlemiyorum, güç tasarruf modu açık, klavye ışığını açtım internette dolanıyordum

18dk daha geçti ve şarj %10 daha düştü, böyle olacaksa pek memnun etmedi

Hayır sessiz kipte, 18dk daha geçti ve şarj %10 daha düştü, böyle olacaksa pek memnun etmedi üstelik video bile izlemiyorum, güç tasarruf modu açık, klavye ışığını açtım internette dolanıyordum
Normal süre. Oyuncu laptoplarının geneli böyle. Tavsiyem sarjda kullan. Laptoptan pek bir beklentin olmasın.

ekran ışığını kısabilirsin
ayrıca bende lenovo ideapad3 kullanıcısıyım bu gayet normal bendede var
lenovo vantage bakabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00