Klasör şeklinde atabilirsiniz.Hocam çok yorduğumu biliyorum kusura bakmayın ama klasör şeklinde mi atayım yoksa klasörün içindekileri mi atayım.
Klasör şeklinde atabilirsiniz.Hocam çok yorduğumu biliyorum kusura bakmayın ama klasör şeklinde mi atayım yoksa klasörün içindekileri mi atayım.
Klasör şeklinde atabilirsiniz.
Ne demek, başka sorunuz olursa buradayım.Çok teşekkürler.
Burada daha detaylı ve güncel şekilde yazıyor, öncelikle linki deneyin. Olmazsa veya Windows açılmıyorsa BİOS üzerinden VMD'yi kapatın. Hala olmuyorsa konu açın etiket atın yardımı olayım.Hocam aynı sorun bende de var herhalde bios güncellemesi yaptım mavi ekran verdi hiçbirşekilde çıkamıyorum komut işleminden d: ve c: yaptığım zaman görmüyor onun için ne yapabilirim
Boot menüyü kapattım ardından intel ile başlayan birşey daha vardı onu kapatıp ahcı yapıp düzeldi şimdi. Teşekkür ederim yardımınız içinBurada daha detaylı ve güncel şekilde yazıyor, öncelikle linki deneyin. Olmazsa veya Windows açılmıyorsa BİOS üzerinden VMD'yi kapatın. Hala olmuyorsa konu açın etiket atın yardımı olayım.
Nasl yani?Merhaba,
Exe dosyasından ayıklama yaparken hata ile karşılaşıyorum
ayıklanan dosyaları paylaşma şansınız var mı
harici nasıl cıkarabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.