Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, bilgisayarıma undervolt yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. Sadece birkaç konuda gördüğüm kadar biliyorum. @erengore hocam yardım ederse mutlu olurum. Sistemim: R5 4600H. GTX 1650. 8 GB RAM.
Merhabalar, bilgisayarıma undervolt yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. Sadece birkaç konuda gördüğüm kadar biliyorum. @erengore hocam yardım ederse mutlu olurum. Sistemim: R5 4600H. GTX 1650. 8 GB RAM.
Çözüm erengore 16 Temmuz 2021 Aligatör dedi: Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR! Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
Aligatör dedi: Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR! Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
KS KS Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #11 erengore dedi: @Aligatör uygulamayı yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR! Artı 0 Eksi
erengore dedi: @Aligatör uygulamayı yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR!
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #12 Aligatör dedi: Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR! Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrardan geçmiş olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Aligatör dedi: Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor. Ryzen Master does not Support current Processor. UNSUPPORTED_PROCESSOR! Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #13 erengore dedi: Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrar geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir durum. Önceki mesajda attığım işlemcide 4600H'dı ve adam tak diye yapıyordu. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrar geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir durum. Önceki mesajda attığım işlemcide 4600H'dı ve adam tak diye yapıyordu.
KS KS Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #14 SEMIKAANCAKIR dedi: Çok saçma bir durum. Önceki mesajda attığım işlemcide 4600H'dı ve adam tak diye yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam akşama da Ryzen Controller ile deneyeceğim. Ryzen Master olmadı, belki bu olur. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Çok saçma bir durum. Önceki mesajda attığım işlemcide 4600H'dı ve adam tak diye yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam akşama da Ryzen Controller ile deneyeceğim. Ryzen Master olmadı, belki bu olur.