Ideapad Gaming 3 vs TUF Gaming F17 FX706LI-HX199

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim. Yakın zamanda bir laptop almak niyetindeyim ve bütçem maksimum 9000 TL. Mühendislik öğrencisiyim, günde 1-2 saat oyun oynuyorum ve oynadığım oyunlar genelde güçlü sistem istiyor. Araştırmalarım sonucunda 2 adet laptop buldum, bunlar nasıldır veya kullanan varsa memnun mudur diye fikrinize danışmak istedim. Ayrıca bunlar dışında tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Laptop 1

Laptop 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim. Yakın zamanda bir laptop almak niyetindeyim ve bütçem maksimum 9000 TL. Mühendislik öğrencisiyim, günde 1-2 saat oyun oynuyorum ve oynadığım oyunlar genelde güçlü sistem istiyor. Araştırmalarım sonucunda 2 adet laptop buldum, bunlar nasıldır veya kullanan varsa memnun mudur diye fikrinize danışmak istedim. Ayrıca bunlar dışında tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Laptop 1

Laptop 2

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51.1 8 GB RAM daha takviyesi ile hem biraz daha uygun hem de daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı