Ideapad Gaming 3i Dual Boot ile Hackintosh kurmak

Everlater

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
i7 10750h
Lenovo Ideapad Gaming 3I modeli var bende i7 10750H işlemci 1650 Ti 16 GB RAM mevcut. Dual boot ile Hackintosh macOS Monterey kurmak istiyorum ama internette benim laptop ile alakalı pek bir bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? İnternetten (olarila Monterey 12.4) adlı RAW dosyasını indirdim sadece.

Monterey kurabilirsiniz, Olarila'nın imajını yazdırınca otomatik EFI bölümü oluşturuyor mu bilmiyorum. İlk olarak onu USB'ye BalenaEtcher ile yazdırmayı deneyin.

Monterey kurabilirsiniz, Olarila'nın imajını yazdırınca otomatik EFI bölümü oluşturuyor mu bilmiyorum. İlk olarak onu USB'ye balenaEtcher ile yazdırmayı deneyin.

Hayır kendisi oluşturmuyor internetten EFI bölümü oluşturma vs öğrendim ama bilgisayarıma en uygun EFI'yi nereden bulabilirim?

Monterey kurabilirsiniz, Olarila'nın imajını yazdırınca otomatik EFI bölümü oluşturuyor mu bilmiyorum. İlk olarak onu USB'ye BalenaEtcher ile yazdırmayı deneyin.
minitool partition uygulamasından baktığımda usb belleğe efı dosyası yazmış bir
1654625727841.png

O zaman CMD'ye girin ve şunları yazın:
diskpart
list disk
sel disk X (X yerine USB rakamı)
list part
sel part X (X yerine System yazan bölümün rakamı)
assign
exit

O zaman CMD'ye girin ve şunları yazın:
Diskpart
List disk
Sel disk X (X yerine USB rakamı)
List part
Sel part X (X yerine System yazan bölümün rakamı)
Assign
Exit

1654626188078.png

Bu hatayı aldım maalesef
İnternetten bulabilirsin, mesela bu sizin bilgisayarınızla aynı model sanırım:
monterey kuracağım ben bu dosyada bigsur için efı var sorun olur mu

Sorun olmaz, eğer EFI bölümü mount olmuyorsa direkt bu sitenin imajını indirip onu yazdırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı