IdeaPad S145 laptopun BIOS'una zararlı yazılım bulaşmış olabilir mi?

Atsam da düzeltemiyorlar ki!

Grafik kartı diyorlar sonra grafik kartı sorununu düzeltiyorum yine aynı sorun ve konuyu takipten çıkıyorlar.

Son düzenleme:
Sorun psikolojik bence.
Kesinlikle. Arkadaşın konusunu okudum, Kojiro hoca gayet güzel testler istemiş, arkadaş konuyu her ne kadar dağıtsa da bazı sonuçlara göre size sorunu söylemiş. Kafanıza nereden girdi bu BIOS muhabbeti hiçbir fikrim yok. Harici ekran kartınız çalışmadığı zaman sistemde düşük performans almanız normal. Kendinize gelin ve cihazı garantiye verin.
Çekirdek güvenliğini denetleyemiyor.
İlk önce çekirdek güvenliğinin ne olduğunu öğrenmenizi rica edeceğim. Mavi ekran hata kodları size sorunu söylemez, sorun hakkında tahminde bulunma ihtimali verebilir anca. Bu sebepten dolayı da Minidump dosyaları oluşturuyor sistem. Örnek verelim hatta.

KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE alan 1. cihazımızı incelediğimizi varsayalım. Bu mavi ekran hatasının sebebi virüs olabilir(?) Yine KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE alan 2. cihazımızı incelediğimiz varsayalım. Bu mavi ekran hatasının sebebi ise çekirdek tarafından yönetilen bir aygıtın doğru çalışmaması, örnek olarak sizin cihazınızda bulunan MX110 harici ekran kartının bozuk olması vb. bir sebepten dolayı olabilir.
Kafanıza göre sorun üretiyor, psikolojik olarak içten içe kendinizi yiyorsunuz. Sorun donanımsal. Yazılımsal olarak ne yapsak fayda etmeyecek bu gidişle.

dinlemediğimi zannediyor ama sorun devam ediyor.
Sorunun fiziksel müdahale dışında sorunu yok. Sanal alemden cihazınıza bağlanıp harici ekran kartınızı tamir etmemiz mümkün değil. Gideceksiniz adam gibi yetkili Lenovo servisine vereceksiniz.

Discrete'yi UMA Only'e çevirdiğimde MX110 kartı çalışmıyordu.

Sorunun fiziksel müdahale dışında sorunu yok. Sanal alemden cihazınıza bağlanıp harici ekran kartınızı tamir etmemiz mümkün değil. Gideceksiniz adam gibi yetkili Lenovo servisine vereceksiniz.
Verecem zaten o kadar konu açtığıma rağmen çözüm olmadığı için servis daha iyi bilebilir.

Bakın siz hala anlamamakta inat ediyorsunuz.
Kojiro hocam doğru ve gerekli testleri yapmış, gerekli sonuçları alıp yorumlamış ki yorumları doğru.
Büyük ihtimalle Minecraft'ta kaliteyi fulleyip MX110 grafik kartıma MSI Afterburner ile overclock yapmaktan olabilir.
O ekran kartı oyun için değil, günlük işler için. Bilmeden böyle bir işe kalkışırsanız daha çok sorun yaşarsınız.
Çözüm olmadığı için servis daha iyi bilebilir.
Biz size çözümleri verdik, siz dinlememekte ısrar edip bir taraflarınızdan sorun ürettiniz. Yolunuz açık olsun. Burası ne bir teknik servis merkezi ne de bir ürün destek hattı. Burada hiçbir üye 7/24/365 size yardımcı olmak için beklemiyor, kendilerinin de bir özel hayatı var. Bir dahakine bir uzman(?) bir çözüm söylüyor ise dinleyin.

Dinliyorum zaten neyi dinlemedim anlamadım. O ekran kartı oyun için değil, günlük işler için. Bilmeden böyle bir işe kalkışırsanız daha çok sorun yaşarsınız.
O zaman neden overclock yapılabiliyor da intel de yapılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı