Ideapad Z560 için macOS önerisi

Enes Reis58

Centipat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Lenovo Ideapad Z560.
  • Intel Core i5 CPU m 450 2.40GHz.
  • 4.00 RAM.
  • NVIDIA GeForce 310M (1024 MB)
Merhaba bu sistemim için Mojave kurmayı denedim ama uygun Config'i bulamadım. Uygun Config nedir ya da başka bir macOS sürümünü mü önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önersek dikkate alacak mısın? O sisteme eski sürümler kurmanı tavsiye etmiştim fakat kale alınmamış önerimiz anlaşılan. 450M'deki iGPU'yu tanıtmanın zorluğunu geçtim, o sistem ile Mojave'yi kurabilmiş olsaydın kuramamayı dilerdin. Mavericks deneyebilirsin. Config dosyanda da yapman gereken en önemli şey 450M için uyumlu SMBIOS ayarlamak. Yapabileceğin ikinci şey de Legacy destekli imaj ile denemek.
 
Önersek dikkate alacak mısın? O sisteme eski sürümler kurmanı tavsiye etmiştim fakat kale alınmamış önerimiz anlaşılan. 450M'deki Igpu'yu tanıtmanın zorluğunu geçtim, o sistem ile Mojave'yi kurabilmiş olsaydın kuramamayı dilerdin. Mavericks deneyebilirsin. Config dosyanda da yapman gereken en önemli şey 450M için uyumlu smbıos ayarlamak. Yapabileceğin ikinci şey de legacy destekli imaj ile denemek.

Pardon eskisi yazığımın yayınlandığını bilmiyordum çünkü internette kopmalar olmuştu yazdığınızıda görmedim. Acaba sizin bilginiz var mı uyumlu SMBIOS'u nasıl ayarlarım veya legacy destekli imajı nerede bulabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı