idecad.com.tr açılmıyor

raif puder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Aşağıdaki forum sitesine misafir kullanıcı olarak girdiğimde sorun yok. Ama üye girişi yaparak girince site çok yavaşlıyor bazen hiç açılmıyor.

-Çerezleri temizledim
-chipseti güncelledim
-4 farklı tarayıcı ile denedim
-Vpn kullandım
-Modemi resetledim
-Adminlerle irtibata geçtim sistemde bir sorun göremediklerini, kişisel olarak benden kaynaklandığını söylediler

Hiçbiri çözüm olmadı.

Diğer herhangi bir sitede böyle bir sorun yaşamıyorum, sadece bu forum sitesinde böyle..
Bu konuda ne yapabilirim, bi fikri olan var mı?
ilgili forum;

Son düzenleyen: Moderatör:
Üye girişi yapmadığınız zaman onbelleklenmis siteye erişiyorsunuz ama üye girişi yaptığınız zaman önbellek kalkiyor ve site yavaşlıyor. Siteye üye olmadığım için yazdiklariniza göre ön izlenim olarak sorunun bu olduğunu düşünüyorum, birazdan denerim. Kısaca sorun sizden kaynakli değil, sunucu tarafi hantal diye düşünüyorum.

Üye girişi yapmadığınız zaman onbelleklenmis siteye erişiyorsunuz ama üye girişi yaptığınız zaman önbellek kalkiyor ve site yavaşlıyor. Siteye üye olmadığım için yazdiklariniza göre ön izlenim olarak sorunun bu olduğunu düşünüyorum, birazdan denerim. Kısaca sorun sizden kaynakli değil, sunucu tarafi hantal diye düşünüyorum.
Adminlerle görüştüm ve problemin knedilerinden kaynaklı olmadığını söylediler...

Bu arada, ilk üye olduğunuzda bazen bi kaç saat, bazen bi kaç gün düzgün çalışıyor, sonra birden dediğim gibi yavaşlıyor. O yüzden üye olduğunuzda bir süre sizde de sorun görünmeyecektir. Bu anlamda karara varmanız zor olabilir..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı