idefix güvenilir mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. idefix üzerinde satıcının da idefix olduğu bir Pulse explore kulaklık buldum. Hem garantili hem sıfır hem de piyasanın çok altında. İdefix güvenilir bir yer mi? Gelen ürün gerçekse bile 2. el olma şansı var mı? Piyasasının %30 altında fiyatta. Normalde 10k bandında olması gereken bir kulaklık çünkü, üstelik satıcı da idefix olunca düşündürdü.

Idefix güvenilir, daha önceden oradan kitap alışverişim olmuştu ve sorun yaşamamıştım. Kargolandırması hızlıydı ve ürün çabucak kargoya verilip tarafıma ulaştırılmıştı. Satıcısı da Idefix imiş, sorun olacağını sanmam. Sağlam sitedir.

Arkadaşlar merhaba. idefix üzerinde satıcının da idefix olduğu bir Pulse explore kulaklık buldum. Hem garantili hem sıfır hem de piyasanın çok altında. İdefix güvenilir bir yer mi? Gelen ürün gerçekse bile 2. el olma şansı var mı? Piyasasının %30 altında fiyatta. Normalde 10k bandında olması gereken bir kulaklık çünkü, üstelik satıcı da idefix olunca düşündürdü.
İdefix güvenlidir hatta bazı etkinlikler de turnuvalarda sponsor olur. (Şampiyonlar Ligi vb.)

@KİNGSEMİH, muhtemelen ürün ellerinde kaldığı için liste fiyatından ürünü elden çıkarmaya çalışıyor olabilirler. Bu arada indirim konusu için yeni konu açarsanız, daha çok kişiye ulaşabileceğini düşünüyorum. Rica ederiz. :)

Bu kulaklığın PS ürünü olması dışında bu fiyat edecek ne özelliği var? Çok abartı bir fiyatta değil mi?

Biraz öyle hocam da ses kalitesinin çok başarılı olduğu söyleniyor incelemeler arasında. Özellikle yazın ben kulak dışı kulaklıklarla oyun oynarken rahatsız oluyorum. Kulak içi kulaklık seviyorum Sony olanak verse AirPods Pro2'leri bağlardım da olmuyor maalesef. Beğenmezsem aynı fiyattan satarım geri 2.el piyasası zaten 7K civarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı