Nothing Phone 1Hangi cihazı düşünüyorsunuz?
Neden hocamGüvenilir ama almamanızı tavsiye ederim.
Nothing Phone 1
Neden hocam
Nothing Phone 1
Neden hocam
Neden hocam acaba![]()
Nothing Phone 1 Siyah 8/256 GB (Nothing Türkiye Garantili) - idefix
Nothing Phone 1 Siyah 8/256 GB (Nothing Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Satıcı güvenilir, zorunlu değilse bu siteden alışveriş yapılmasını önermiyorum bende.
Satıcı güvenilir alabilirsin ozaman. PttAVM'de aynı satıcı var, satın alacağın telefonun yorumları.Neden hocam acaba
Teşekkür ediyorum, öğrenci olduğum için taksit seçenekleri gözüme çarptı Hepsiburada'ya baktım taksit seçeneklerini kullanamadım...
Neden hocam acaba
Turkuvaz medya grubuna ait çünkü hocam; siyasi şeylere pek girmek istemiyorum, forumda yasak bildiğim kadarıyla. Türkiye geleceğine ve Türk gençliğine yapılan bu demokratik darbenin yandaşlarından yapılan harcamaları doğru bulmuyorum.
Satıcının idefix olmaması nedeniyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.Turkuvaz Medya grubuna ait çünkü hocam; siyasi şeylere pek girmek istemiyorum, forumda yasak bildiğim kadarıyla. Türkiye geleceğine ve Türk gençliğine yapılan bu demokratik darbenin yandaşlarından yapılan harcamaları doğru bulmuyorum.
Komisyon kesiyor mu kesiyor, her türlü kendilerine para gidecek mi gidecek. Onlara giden 1 kuruşu bile doğru bulmuyorum.Satıcı'nın idefix olmadığı için sorun olmadığını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.