İdefix güvenilir mi?

Nothing Phone 1

Neden hocam

Satıcı güvenilir, zorunlu değilse bu siteden alışveriş yapılmasını önermiyorum bende. Türk gençliğine yapılan bu darbenin yandaşları çünkü.

Satıcı güvenilir, zorunlu değilse bu siteden alışveriş yapılmasını önermiyorum bende.
Neden hocam acaba

Teşekkür ediyorum, öğrenci olduğum için taksit seçenekleri gözüme çarptı Hepsiburada'ya baktım taksit seçeneklerini kullanamadım...

Neden hocam acaba

Teşekkür ediyorum, öğrenci olduğum için taksit seçenekleri gözüme çarptı Hepsiburada'ya baktım taksit seçeneklerini kullanamadım...
Satıcı güvenilir alabilirsin ozaman. PttAVM'de aynı satıcı var, satın alacağın telefonun yorumları.

1746042443052.png

Turkuvaz medya grubuna ait çünkü hocam; siyasi şeylere pek girmek istemiyorum, forumda yasak bildiğim kadarıyla. Türkiye geleceğine ve Türk gençliğine yapılan bu demokratik darbenin yandaşlarından yapılan harcamaları doğru bulmuyorum.

İnanın siyaseti aman aman takip etmiyorum. Ülkeye zararı dokunacak bir şey ise siteye bir daha trafik bile vermem teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.

Turkuvaz Medya grubuna ait çünkü hocam; siyasi şeylere pek girmek istemiyorum, forumda yasak bildiğim kadarıyla. Türkiye geleceğine ve Türk gençliğine yapılan bu demokratik darbenin yandaşlarından yapılan harcamaları doğru bulmuyorum.
Satıcının idefix olmaması nedeniyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı