Idefix ne kadar güvenilir?

temuge

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B550M-K
Ryzen 5 5600
Rx 6650 xt
Corsair Vengeance RGB RS 3200 Mhz 16X2
WD 1TB SN570
DeepCool CG540 650W
Meslek
Öğrenci
İdefix üzerinden PS5 satın alacağım ama idefix ile alakalı bir konu açılmış iade adrese teslim gibi durumlarda kötü yorumlar yazılmış. Önceden başka siteler üzerinden idefix satıcısından ürün almıştım ama şu anki durumlar nedir?

Satın alacağım satıcının adı Adagan Teknoloji.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdefix üzerinden PS5 satın alacağım ama idefix ile alakalı bir konu açılmış iade adrese teslim gibi durumlarda kötü yorumlar yazılmış. Önceden başka siteler üzerinden idefix satıcısından ürün almıştım ama şu anki durumlar nedir?

İdefix güvenilirdir. Bir sakıncası da yoktur aslında. Bazı kişiler uygun olmayıp yorumlar da kötü yorumlar yazıp 1 yıldız koyuyorlar. Yani bir şey olmaz İdefix güvenilirdir.

Hocam herhangi bir sıkıntı olduğunda her türlü ürün değişimi veya iade oluyor fakat satıcılar uğraştırıyor. Site güvenilir satıcılar sıkıntı. Başka site alternatifiniz varsa başka yerden almanızı tavsiye ederim.

Hocam herhangi bir sıkıntı olduğunda her türlü ürün değişimi veya iade oluyor fakat satıcılar uğraştırıyor. Site güvenilir satıcılar sıkıntı. Başka site alternatifiniz varsa başka yerden almanızı tavsiye ederim.
valla ps piyasasını idefix ele geçirmiş, trendyoldan da alsam arada fiyat farkı var.

https://www.amazon.com.tr/Sony-Play...qid=1722421690&sr=8-2#preload-0_1722421714951 Satıcı aynı ama fiyat farklı.Amazon sıkıntj çıkarmadığı için fiyat farkına rağmen aliyim mi? idefixte taksite vade farkı koyuluyor burda konulmuyor aynı fiyata geliyor nerdeyse

adagan teknoloji ne kadar güvenilir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı