İdefix'ten Logitech G29 alınır mı?

TockPro

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Logitech G29 almak istiyorum ve en ucuz Idefix'te satılıyor, diğer satan mağazalar daha pahalı.
İdefix in G29 yorumlarına bakınca bazıları ürünün içinden priz dönüştürücüsünün çıkmadığını söylüyor ve Amerika prizi kullandığını söylemişler.
Ne alaka? Bazıları da çok memnun kalmış bir sıkıntı yok diyor, diğeri ise içinden vites çıkmadı diyor. Amazon'dan 16.500 TL'ye almak daha mantıklı mı?
İdefixte 15.200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pahalı oluyor ama dediğiniz gibi herhangi bir sorun olursa ilgilenirler herhalde. İdefix e hiç güvenim yok ama Amazon'a güveniyordum.

Yokmus, ona dikkat etmedim. Urunleri sepete ekle, odeme kisminda da taksit cikmiyorsa yoktur

Kartıma 2 ay taksit yapıyor fakat vade farkı var. Amazon'dan taksitle alacağım sanırım. İdefix e hiç güvenmiyorum çünkü.

Bu hafta sonu medimark a gidip almaya karar kılmıştım fakat sadece direksiyon 20k olmuş.

Son düzenleme:

Maga beeeee vardir bir ya, cikar indirim filan, uzulme bir direksiyon seti sanki dunya yikildi, hicc. Baska yerde indirim cikar belki, belki baska marka bakarsin, trustmaster filan nasıl, onlar segment segment, belki uyguna vardir. Bir direksiyon icin uzulunur mu ya.

Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi

Suna bak bir, seri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…