İdefix'ten Logitech G29 alınır mı?

Herkese iyi günler. Logitech G29 almak istiyorum ve en ucuz Idefix'te satılıyor, diğer satan mağazalar daha pahalı.
İdefix in G29 yorumlarına bakınca bazıları ürünün içinden priz dönüştürücüsünün çıkmadığını söylüyor ve Amerika prizi kullandığını söylemişler.
Ne alaka? Bazıları da çok memnun kalmış bir sıkıntı yok diyor, diğeri ise içinden vites çıkmadı diyor. Amazon'dan 16.500 TL'ye almak daha mantıklı mı?
İdefixte 15.200 TL.

Hocam indirim beklemeniz veya 1300TL üstüne koyup güvenilir bir şekilde Amazon'a yönelmenizi tavsiye ederim. İnternette idefix ile alakalı çok şikayet var.

İdefix genel olarak güvenilir site. Sadece satıcıya dikkat edin ve satıcıyı internetten araştırın. Forum sitelerinden satıcının adını aratın ve mağaza, ürün yorumlarını da kesinlikle incelemeden satın almayın. Satıcısı İdefix ise sorun olmaz.

20 ye tarihide almayacağım 16.5 17 vereceğim.
O fiyat da verilmez. G29 kullanıcısı olarak açık şekilde söyleyebilirim bunu. G29 dediğin ikinci elde 10'a bulur alırsın. 17-20 aralığında Moza R3 kıyas bile almayacak şekilde daha iyi bir direksiyon, direkt olarak da ileride özelleştirmeye dönük ve DD kasa.

Moza R3 bence güzel değil, hem yarış tipi olduğu için hem yanında vites gelmediği için hem de debriyajı olmadığı için.

F1 25 ve Assetto Corsa onayacağım ama GT ya da F1 F2 racing yapmayacağım arabamı alıp sakin sakin gazlamak ya da makas atmak istiyorum, vitesi atmak debriyaja basmak gibi. Moza R3 de bunlar olmayacak maalesef.

Son düzenleme:
Moza R3 bence güzel değil, hem yarış tipi olduğu için hem yanında vites gelmediği için hem de debriyajı olmadığı için.

F1 25 ve Assetto Corsa onayacağım ama GT ya da F1 F2 racing yapmayacağım arabamı alıp sakin sakin gazlamak ya da makas atmak istiyorum, vitesi atmak debriyaja basmak gibi. Moza R3 de bunlar olmayacak maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kisaca bu yani :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kisaca bu yani :D

Aynen bundan istiyorum :D acaba ikinci el mi alsam diye düşünüyorum temiz ürünler var gibi sarı sitede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı