İdeolojiniz nedir?

Maalesef o cinsiyet baskılanan ve zor durumda olan bir cinsiyet ise tabii ki eşit hale getirmek için o cinsiyeti savunacağız.
Bu cinsiyetçi bir bakış açısıdır. Türkiye'de kadın-erkek eşitliği olmasına rağmen kadın cinayetlerinde hukuk işlemiyor. Faillere ya düşük cezalar veriliyor ya da tamamen beraat ettiriliyor. Feminizmi savunuyorsanız önce bunu Türk erkeklerine değil, bu sorunu çözemeyen hükümete ve sisteme yüklemelisiniz.

Hiçbir ideolojim yok. Tek istediğim şey hayatımı düzgün şartlarda; insan sayıldığım bir yerde, hak yenmeyen bir yerde efendi bir şekilde yaşamak. Olabildiğince onurlu ve dürüst bir şekilde yaşamak. Efendi efendi kendi hayatıma bakmak.

Bana göre ideoloji dediğimiz şey çok saçma. Hiçbir anlamı yok.

Kar amacı olması saçma bence. Hastanede bakım görmek dediğin temel hak olmalı. İşin içine kar girerse hayattan daha çok senden nasıl para kazanacaklarına bakarlar. Zaten görüyoruz Türkiye'de özel hastaneler, okullar hiç iyi durumda değil. Öğretmenlere asgari ücret veriyorlar. Bizim gibi paranın insan canından daha değerli olduğu ülkede Amerika'daki liberal sistem işlemez. Avrupa'daki sistem daha mantıklı.

Şu da var. Bir erkek öldürülse hukuk işliyor mu? Kadın cinayetlerinde ne kadar işliyorsa o kadar. Yani sadece kadınlara yapılmıyor hukukta usülsüzlük.

Bir metinde bu kadar çelişen birini çok az gördüm. Hem hukuksal bir farklılık yok diyorsun hem de hükumetin, sistemin hatası onları sorgula diyorsun. İlginç.

Bir metinde bu kadar çelişen birini çok az gördüm. Hem hukuksal bir farklılık yok diyorsun hem de hükumetin, sistemin hatası onları sorgula diyorsun. İlginç.

Açık arayıp haklı çıkmaya çalışıyorsanız, çıkamazsınız.

Açık arama gibi bir durum kestiremedim burada. Kendi yazısında hem de çok keskin hatlarla çelişen bir insanın haklı olmasını beklemezsiniz herhalde.
Ben de düşüncesine katılmıyorum bana göre erkek cinayetlerinde de hukuk işlemiyor. Ama adam haklı. Hukuksal olarak kadın erkek eşit.
Ve bir şekilde hukuk işlemiyorsa bu hükümetin müdahale etmesindendir. Ve bunu engelleyecek bir mekanizması olduğundan dolayı sistem bozuktur. Sistemi kim yaptı diye sorunca bir bakıyoruz onu da hükümet yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…