İdeolojiniz nedir?

Renault İnkılap Partisi.

Renault İnkılap Partisi.fw.png

Son düzenleme:
Babacan liberal sayılmaz adam marksist-troçkist bildiğin hiçbir ilgisi yok liberallikle.

Hayır ama liberal kitle onun dediği şeyleri savunuyor.

Paşam derken? Lütfen öncelikle üslubunuzu düzgün tutun ve tercih ettiğiniz kelimeleri dikkatli seçin. Soru sordum, cevap verdiniz. Bitti.

Bak bak bak... Böyle gelip saçma sapan sorular sorup düzgün cevaplar bekliyorsanız yanılıyorsunuz. "2. dünya savaşından once sahipler miydi?" Kaybettilerse tabii sahip olacak biraz akıl mantık. Böyle insanları kışkırtıp sinirlerini zorlayıp sonra da kibar olun lütfen diyemezsiniz.

Hayır ama liberal kitle onun dediği şeyleri savunuyor.

Bak bak bak... Böyle gelip saçma sapan sorular sorup düzgün cevaplar bekliyorsanız yanılıyorsunuz. "2. dünya savaşından once sahipler miydi?" Kaybettilerse tabii sahip olacak biraz akıl mantık. Böyle insanları kışkırtıp sinirlerini zorlayıp sonra da kibar olun lütfen diyemezsiniz.
Kibar olacaksınız. Ben sizi kışkırtmadım ayrıca. Normal bir soruydu. 2. Dünya savaşına girmeden önce sahip olabilir ya da 2. Dünya savaşında kazanmış ve kaybetmiş olabilirler. Buydu merak ettiğim. Üslubunuzu düzeltin, saygılı olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı