Demokratım hocam. Liberalliğede sempati duyuyorum![]()
Türkiye'de liberal olarak babacanı örnek alanlar çok olduğu için ben sevmiyorum. Babacan neredeyse oradan kaçacaksın bu kadar basit.
Demokratım hocam. Liberalliğede sempati duyuyorum![]()
Türkiye'de liberal olarak babacanı örnek alanlar çok olduğu için ben sevmiyorum. Babacan neredeyse oradan kaçacaksın bu kadar basit.
Ben size "bu konuyu biliyorum" demedim. Soru sordum. Sence "Almanya 2. Dünya savaşından sonra hangi şehirleri kaybetti?" sorusunun neresinde bir bilme durumu söz konusu?
Bu bahsettiğin şehirler 2. Dünya savaşından önce Almanya'nın elinde miydi?
Paşam derken? Lütfen öncelikle üslubunuzu düzgün tutun ve tercih ettiğiniz kelimeleri dikkatli seçin. Soru sordum, cevap verdiniz. Bitti.Yok değildi paşam. Sizce bir şeyi kaybetmek için önce ona sahip olmak gerekmiyor mu?
Babacan liberal sayılmaz adam marksist-troçkist bildiğin hiçbir ilgisi yok liberallikle.
Paşam derken? Lütfen öncelikle üslubunuzu düzgün tutun ve tercih ettiğiniz kelimeleri dikkatli seçin. Soru sordum, cevap verdiniz. Bitti.
Hayır ama liberal kitle onun dediği şeyleri savunuyor.
Kibar olacaksınız. Ben sizi kışkırtmadım ayrıca. Normal bir soruydu. 2. Dünya savaşına girmeden önce sahip olabilir ya da 2. Dünya savaşında kazanmış ve kaybetmiş olabilirler. Buydu merak ettiğim. Üslubunuzu düzeltin, saygılı olun.Hayır ama liberal kitle onun dediği şeyleri savunuyor.
Bak bak bak... Böyle gelip saçma sapan sorular sorup düzgün cevaplar bekliyorsanız yanılıyorsunuz. "2. dünya savaşından once sahipler miydi?" Kaybettilerse tabii sahip olacak biraz akıl mantık. Böyle insanları kışkırtıp sinirlerini zorlayıp sonra da kibar olun lütfen diyemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.