Idepad Gaming 3 15ACH6 vs GameGaraj Hunter 5T-144

Herhangi bir sorunu var mıdır bunun?
 
Bu fiyat aralığında düzgün Monster bulamazsın. Monster diyene bakma. Başka marka tercih et. Senin yerinde olsam hafıza da azıcık bol olsun diye attığın Ideapad'i alırım.

Öncelikle konuya açıklık getirelim. MSI serisi bu konuda adını duyurmuş bir marka MSI tercih edilebilir fakat gereksiz pahalı. Lenovo'ya gelirsek Monster'a değişiceğimi sanmıyorum, teknik servisine ulaşamazsın bile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuya açıklık getirelim MSI serisi bu konuda adını duyurmuş bir marka MSI tercih edilebilir fakat gereksiz pahalı Lenovo'ya gelirsek monstera değişiceğimi sanmıyorum teknik servisine ulaşamazsın bile.

Konuda MSI diyen olmadı MSI nereden çıktı şimdi? Zaten arkadaşın bütçesi ile MSI mı alınır? Lenovo servisi de gayet ilgileniyor. Canavarın mağarasından çıkın.


Acer önerilmez bence.
 

8 GB RAM ile 3050 Ti da maksimum performans almayı bekleme bir de şu da ekte her laptop grubu için söylüyorum. Gerekmediği sürece laptop alma. Eğer alıyorsan da seni üzmeyecek, teknik servisi ile ilgili sorun yaşamaycağın bir laptop al. 3050 Ti güzel performans verir fakat 8 GB RAM olduğunu düşünerek al ve bunu birleştiren firma Lenovo. Ne kadar güvenilir bilemem?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster bakabilirsin ben pek Lenovo önericisi değilim yıllardır ASUS veya Monster öneriyorum peki ya bütçen ne kadar?
Yıllarca önermeseydin keşke. Çoğu kişiye sorunlu sorunlu dandik modeller önerdin muhtemelen. Bi' cacık bildiğin yok. Clevo kasalı dandik laptop. Lenovo IP3 varken çöp kalır V16.

8 GB RAM ile 3050 Ti da maksimum performans almayı bekleme bir de şu da ekte her laptop grubu için söylüyorum gerekmediği sürece laptop alma eğer alıyorsan da seni üzmeyecek teknik servisi ile ilgili sorun yaşamaycağın bir laptop al 3050 Ti güzel performans verir fakat 8 GB RAM olduğunu düşünerek al ve bunu birleştiren firma Lenovo ne kadar güvenilir bilemem?

Daha Lenovo yerine Lenova diyen bir kullanıcının ve Lenovo'nun güvenilirliğini sorgulayan bir kişi en fazla bu kadar laptop bilgisine sahip işte.
 
Konuda MSI diyen olmadı MSI nereden çıktı şimdi? Zaten arkadaşın bütçesi ile MSI mı alınır? Lenovo servisi de gayet ilgileniyor. Canavarın mağarasından çıkın.

Acer önerilmez bence.

Aradaki fark dağlar kadar bir fark değil. Lenovo alıcağına az daha bekler MSI alır. MSI şu anda Gaming nootbook olarak en iyi performans işletimine sahip bir canavar bilgine iletmek istedim.
Ama şunu da belirtiyim burada Lenovo almış olabilirsin. Lenovo'yla ilgili sorunun olmayabilir ama ileriye yönelik aldığın bilgisayar Lenovo olacak ki Lenovo Gaming PC üretiminde başarılı olmuş bir bilgisayar değil.

Yıllarca önermeseydin keşke. Çoğu kişiye sorunlu sorunlu dandik modeller önerdin muhtemelen. Bi' cacık bildiğin yok. Clevo kasalı dandik laptop. Lenovo IP3 varken çöp kalır v16.

Daha Lenovo yerine Lenovo diyen bir kullanıcının ve Lenovo'nun güvenilirliğini sorgulayan bir kişi en fazla bu kadar laptop bilgisine sahip işte.

Tartışmadan çekiliyorum. Saygını bozmamanı öneriyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı