Idle buddy virüsü nasıl kaldırılır?

Hocam virüsleri buldu ama silemiyor program her tarattığımda ıdle buddy virüsü diyor 2 tane sil diyorum olmuyor.

IObit unistaller ile silin virüsleri temizledikten sonra.
Oyunçeviri Apex çeviri anonymous projesi ve gerçek Türkçe-yama.com hariç sitelerden yama indimenizi tavsiye etmem hele bazı siteler Türkçe yama sitesi gibi gözüküp virüs indirtiyor.

Arkadaş ile Discord üzerinden iletişime geçtik, Malwarebytes'de 2 tane virüs çıkıyor, karantinaya alıyoruz sonra siliyoruz ama görev yöneticisinde duruyor.

Arkadaşlar oyuna Türkçe yama indirirken virüs bulaştı herhalde. Idle buddy mı, bridle buddy mi böyle bir şey ismi. Ne yapabilirim, silemiyorum.

Abi merhaba programı kaldırabildin mi? Dünden beri denemediğim şey kalmadı. Yardımcı olursan sevinirim.

güvenli moda aldım ondan sonrasını bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok teşekür ederim

güvenli moda aldım ondan sonrasını bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok teşekür ederim
Dün benim de başıma geldi bu olay şimdi sırası ile yapılacak işlemler şunlar.
  1. Güvenli modda Windows başlatın.
  2. CMD komut sistemini çalıştırın.
  3. CMD komut sisteminde CD,dir, rd komutları ile ıdlebuddy dosyasını bulun.
  4. Del komutu ile ıdlebuddy dosyasını silin.
  5. Rd komutu ile dosyanın boş halini silin.
  6. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…