Rehber Idle Daddy ile kolay koleksiyon kartı düşürmek

Daha fazla  
Steam'da para ile aldığınız oyunların çoğunda koleksiyon kartı bulunmaktadır ve bunları satarsanız para kazanabiliyorsunuz. Tabii o kartı kasmak için oyunu oynamak gerekiyor (en az 2 saat.) Bazı insanlar sırf kart için, kar etmek için, oyun satın alıyor. Bunlar başlıca Zup oyunları oluyor.

Bu rehberde nasıl oyun oynamadan oturduğunuz yerden kart düşüreceğini anlatacağım. İyi okumalar.

İlk önce Idle Daddy indirin.

Sonra uygulamaya girin ve Steam hesabınıza giriş yapın. İlk önce VAC ban tehlikesine karşı kart düşürmek istediğiniz oyunun dışındaki oyunları karalisteye alın. (üstüne basılı tutarak oyunun)

Sonra uygulamanın ana sayfasına gelip başlat tuşuna başlattığınız an oynamaya başlamış olarak gözükürsünüz ve kartı düşürdükten sonra işiniz bitmiştir.

Oyun olarak önerebileceğim (kart fiyatı yüksek olan) şunlardır:

Zup! F
Zup! 8
Zup! 6
Rage wars.
Barro.

Güzel rehber, idle daddy içinde bazı ayarlar yapmak gerekiyor onları da anlatsanız güzel olurdu. Çevrimdışı kart düşürme gibi.
Screenshot_2022-06-16-14-49-20-097_com.steevsapps.idledaddy.jpg
Screenshot_2022-06-16-14-49-23-482_com.steevsapps.idledaddy.jpg

Edit: ben ekledim, bu ayarları kullanıyorum bu ayarları öneririm. Çevrimdışı kart düşürme siz kart düsürüken arkadaşlarınızın sizin oyunu çalıştırdığınızı görmesini engelliyor bunun haricinde sürekli "oyunda" mesajı gitmesini de engelliyor. Mobil veri ile kart düşürüyorsanız (otobüste vs ben bu programı çok kullandım) veri kullanımı azaltı açmanızı öneririm. Resimleri indirmiyor ve internetinizi fazla harcamıyor. Cihazı uyanık tut bende açık, xiaomi poco x3 kullanıyorum. Bazı cihazlarda program otomatik olarak kapanma yapıyorsa açılmasını öneririm. Deneme yanılma ile bulursunuz.

Son düzenleme:
Oyun sistem belleğinde çalışmadığı için VAC yasaklaması almanız mümkün değil. VAC bellekte çalışan oyun için karalisteye alınmış program imzalarını tarar ve bunun için oyunun açık olması şart. Idle programları oyunları sistem üzerinde çalıştırmaz, basit bir script ile oyundaymışsınız gibi gösterir. Ben yıllardır kullanıyorum. İnternet forumlarında çok fazla yazı var ve herkes kafasına göre bir şey yazıyor. Ayrıca dürüst olmak gerekirse bu programların kullanılması Steam'ın işine bile geliyor, çünkü piyasaya sürekli hareketlilik kazanıyor, steam popülaritesi her zaman yüksek kalıyor. Kısaca sen Idle programlarını kullandığın için kartlar kazanıyorsun, kartları sattığında Steam komisyon alıyor. VAC yedirseydi bu zamana kadar binlerce belki milyonlarca steam kullanıcısı bu yüzden yasaklama alırdı. Bu programlar Steam'in görünmeyen destek kolları, binlerce steam botu tarafından kullanılıyor bunun gibi idle programları. Arkasında dönen paralarda hafife alınmayacak derecede.

Ben boş zamanlarımda kâr etmek için kullanıyorum, bir çok Steam oyununu da bu sayede neredeyse yok fiyatına satın aldım. Kısaca "EZ Win". Dikkat etmeniz gereken tek nokta, aldığınız oyunun fiyatı ve o oyuna ait Steam Koleksiyon Kartları'nın size satıldığında getirdiği para, kısaca elde ettiğiniz net kâr.

Oyun fiyatları ile kart fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz güzel bir site: STC Set Prices

Hocam benim program çoklu kart düşürmeyi kullanıyor bunu nasıl tekli kart düşürmeye ayarlıyacağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı