Çözüldü Idle Master 1.4 Steam giriş sayfası görüntülenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Format atmadan önce her şeyi denedim. Explorer 11'e güncelledim, tarama geçmişini sildim, tüm çerezleri öbür tarafa gönderdim, yapmadığım şey kalmadı. Format attım demin önce, dün değil evvelsi gün sorunsuz kullanıyordum. Bir anda bir şey oldu bu sayfa çıkıyor, resimler ikonlar gözükmüyor. Java bile yükledim IDM programını kaldırdım, yok, olmuyor. Windows 8.1 Pro kullanıyorum, daha demin format attım bu görüntülenmeme olayı yüzünden.
Idle'ın diğer sürümlerini de denedim, durum aynı.

Net framework 4.8 yüklü.
Java yüklü.

1619702573114.png

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde giriş yapabilirsin derdin o ise. Bende de böyle oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

ID'yi bile kabul etmiyor.
Idle Master Extended versiyonunu denediniz mi? Bende Extended sorun çıkarmıyordu.

Bir kaç kelime konuyu okusan hepsini denediğimi anlardın, sorun web sayfası görüntülenmiyor çerezler kullanılmıyor herhalde çok anlamsız bir olay anlamıyorum her şeyi denedim tüm sürümlerini denedim.

@369926

Demin 2 adet ID'yi girdim ve çalıştı ve kart hemencecik düştü, çok teşekkürler.

1619704963631.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı