Steam Idle Master 2 saat dolmadan kart düşürür mü?

Oyundan oyuna değişir. Süresi de buna bağlı olarak değişir yani başarımlrın sıklığına bağlı olarak.

3 saat sonrasında düşmeye başlıyor. Bu zamana kadar 3 saat altında hiç kart düşürmedim.

Soru yukarıda, aga merak ettim sorayım dedim.

Herkes düşüyor diyor 20 25 oyunda kullandım bir kere bile düşmedi daha 2 saat geçince düşmeye başlıyor 3.5 4 saat civarıda tüm kartlar düşüyor ben daha hiç düşüremedim 2 saat altı.

Daha önce karşılaştığımı sanmıyorum, nereden böyle bir duyum aldınız?
Şu konuya göz atın. Bu sadece güncel olarak son gördüğüm konu. Öncesinde de bir çok kişi benzer şeyleri yaşadı.

Şu konuya göz atın. Bu sadece güncel olarak son gördüğüm konu. Öncesinde de bir çok kişi benzer şeyleri yaşadı.
Hocam size kanıt sundum dediğim gibi 6 aya yakın arkada açık CS:GO oynadım ve oynuyorum hala sorun yok. Günde en az 100 rapor yiyorum ayrıca, kırmızı faktöre düşüp geri çıkıyorum. Neden ban yemedim? Hile açmadım çünkü zamanında, cevap bu.

Ben 10 taneye yakın oyun almıştım daha 1 saati dolmadan tüm kartlar düşmüştü geri iade etmiştim oyunları. Bir daha denediğimde olmamıştı
Şansa bağlı.

İade edilemez bir içerik aldıysanız 1. Saatte bile düşebilir. Fakat iade edilebilir bi' içerik aldı iseniz 3. Saatten itibaren düşmeye başlar. (2 farklı Steam hesabında saat kasmıştım. 2'sinde de dediğim gibi oldu.)

Peki hocam umarım böyle devam eder. Hile kullanan bir arkadaşım da 2 yıl boyunca ban yemedi ardından yedi. Yani bu işler belli olmuyor. Sadece tedbiren söyledim. Anti hile yazılımları maalesef o kadar düzgün çalışmayabiliyor. Yanlış tespitler yapabiliyor ki ben de başka bir oyunda örneğini yaşadım. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…