hellomister
Hectopat
Düşüyor, bende düşmüştü.
Soru yukarıda, aga merak ettim sorayım dedim.
Düşebilir.Soru yukarıda, aga merak ettim sorayım dedim.
VAC ban yedirtmiyor oyuna bir hamle yapmıyor, dosyaları değiştirmiyor ki yiyesin. Sanal sunucu açtığını düşün, ban mı yersin? Hayır, yemezsin. Idle Master da tamamen bunu yapıyor. Hatta ben arkada CMD açıp idle yapan uygulama ile kaç kart düşürüp saat kastım diğer hesabıma VAC'lı oyunlar açıkken, boşa korkutmaya gerek yok yani.
Şu konuya göz atın. Bu sadece güncel olarak son gördüğüm konu. Öncesinde de bir çok kişi benzer şeyleri yaşadı.Daha önce karşılaştığımı sanmıyorum, nereden böyle bir duyum aldınız?
Hocam size kanıt sundum dediğim gibi 6 aya yakın arkada açık CS:GO oynadım ve oynuyorum hala sorun yok. Günde en az 100 rapor yiyorum ayrıca, kırmızı faktöre düşüp geri çıkıyorum. Neden ban yemedim? Hile açmadım çünkü zamanında, cevap bu.Şu konuya göz atın. Bu sadece güncel olarak son gördüğüm konu. Öncesinde de bir çok kişi benzer şeyleri yaşadı.
Peki hocam umarım böyle devam eder. Hile kullanan bir arkadaşım da 2 yıl boyunca ban yemedi ardından yedi. Yani bu işler belli olmuyor. Sadece tedbiren söyledim. Anti hile yazılımları maalesef o kadar düzgün çalışmayabiliyor. Yanlış tespitler yapabiliyor ki ben de başka bir oyunda örneğini yaşadım. İyi günler.Hocam size kanıt sundum dediğim gibi 6 aya yakın arkada açık CS:GO oynadım ve oynuyorum hala sorun yok. Günde en az 100 rapor yiyorum ayrıca, kırmızı faktöre düşüp geri çıkıyorum. Neden ban yemedim? Hile açmadım çünkü zamanında, cevap bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.