Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Rica ederiz.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Bu hatayı ben de uzun zamandır alıyorum ve Steam'in bu sorun için önerdiği hiçbir çözüm fayda vermedi. Hatta şurada konusunu da açmıştım: CS:GO VAC HatasıHayır, ban yemezsiniz. Olabilecek şey en fazla:
Gibi hatalar almanız.
- VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı.
- VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız.
![]()
Steam Destek :: VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız
help.steampowered.com
Konuyu tekrar gündeme getirdiğim için özür dilerim. Idle Master açık iken internette birinin CS:GO envanterine bakıyordum, "deseni oyunda görüntüle" seçeneğine tıkladım ve CS:GO'yu açtı. CS:GO açıldıktan sonra 5-10 saniye içerisinde hemen Idle Master'i kapattım, aynı zaman da CS:GO'yu da kapattım. VAC banı gibi herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi? Bir arkadaşıma sorduğumda, yıllar önce aynı olaydan ban yediğini söyledi, 0.1 milisaniye içerisinde kapattığını ve 1-2 gün sonra VAC banı yediğini söyledi, o Steam hesabının ismi ne diye sorduğumda ise hatırlamadığını söyledi. Kendisi yalan mı söylüyor yoksa ciddi bir şekilde VAC banı yeme riskim var mı?
Bir sorun oluştu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.