Kesin bir ihtimal değil ama olabilir. CS:GO'da da %100 başarım yaptım bir şey olmadı fakat Idle-Master çok riskli.CS:GO için kullanırsanız ban yersiniz.
Bu işler daha çok şans işi. Benim arkadaşım var oda %100 başarım yaptı ama sonra oyunlar da baya şanslı vuruşlar yaptı gözümün önünde daha sonra herhalde rapor ettiler. 2 gün sonra VAC ban yedi. Sizde de var mı böyle bir şey geldi mi başınıza bilmiyorum.Kesin bir ihtimal değil ama olabilir. CS:GO'da da %100 başarım yaptım bir şey olmadı fakat Idle-Master çok riskli.
Dostum bana da öyle diyen çok oldu ama bir şey olmadı. Evet şans işi biraz da.CS:GO kartı düşürürsen ban yersin. Düşürmemek için kara liste gibi bir şey var onun numarasını oraya ekleyeceksin.
Bu işler daha çok şans işi. Benim arkadaşım var oda %100 başarım yaptı ama sonra oyunlar da baya şanslı vuruşlar yaptı gözümün önünde daha sonra herhalde rapor ettiler. 2 gün sonra VAC ban yedi. Sizde de var mı böyle bir şey geldi mi başınıza bilmiyorum.
Dostum bende de çalışmıyor artık , fixlediler galiba. Tam bilmiyorum ama.Arkadaşlar, ben bu programı daha 1-2 gün önce denedim kurmayı. Başta bağlanmaması gibi bir hata oldu hesabıma. Daha sonra "Rölanti" yazıyordu sadece, kart falan düşürmüyordu programda. Uğraştım biraz ama düzelmedi. Sinirlenip sildim. Çözümü olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.