Topluluk yasaklanmasini forumdaki moderatörler basarim hilesi kullananlara veriyordu. Bunun VAC sistemi ile bir alakasi bulunmamakta. Idle Master icin yasaklama alan bir kisi bile yok. Kaldi ki bunu topluluk forumundaki moderatörler denetleyemez.

Son düzenleme:
Yasal açıklamalara göre 3. parti olduğu ve oyunu oynamadan bazı şeyleri elde etmeni sağladığı bir program olduğu için profiline bazı yaptırımlar uygulanabilir (VAC değil. Takas, pazar yasağı gibi.).

Ama şu ana kadar Idle Master kullandığı için yaptırım uygulanan bir profil görmedim ya da kimse "Idle Master'dan dolayı oldu" demedi, bilmiyorum.

Bu soru forumda bircok kez soruldu ve bircok kez ayni cevabi verdim.

Yaptigi tek sey hakkiniz olan kartlari oyunu oynuyormus gibi göstererek düsürmek. Bu yüzden bir kisi bile yasaklamadi almadi simdiye kadar.

En az 20 oyunun kartını Idle Master 10'a yakın oyunun ise Idle Daddy (Idle Master mobil) ile kart düşürmüşlüm var.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim gece yatarken Idle Master'i açık bırakmıştım Dying Light'ın kartlarını düşürmüş ban yiyip yemeyeceğimi öğrenmek istedim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…