Idle Master güvenilir mi?

Idle Masterıda birisi yapıp Gİt Hubdan topluluğa sundu. Kendi verilerini bir şahsa vermek ne kadar güvenilir. Hem adam anasının babasının hayrına mı yaptı bu uygulamayı?
Aynen kanka o yüzden bu programı yapan kişinin hesabı hala açık ve aktif.
dle Masterıda birisi yapıp Gİt Hubdan topluluğa sundu. Kendi verilerini bir şahsa vermek ne kadar güvenilir. Hem adam anasının babasının hayrına mı yaptı bu uygulamayı?

Öncelikle bu konuyu açmak daha mantıklı olacak sanırım: İlk önce Idle Master'a bakalım. Idle Master Steam hesabınızda o an oyunlarınızdan sadece 1 tanesini sistem üzerinde çalışır durumda gösterir. Şimdi herkes sormuş VAC banı yer miyim diye. Tabii ki de yemezsiniz arakadaşlar Idle Master dediğim gibi sadece sistem üzerinde oyunuzu çalışır gösterir yani siz herhangi bir oyunda tespit edilme şansınız yoktur çünkü herhangi bir VAC serverına bağlanmazsınız yani sistem sizi o oyuna girip ana menüde. AFK kalan birisi olarak görecek. Mesela ben Idle Daddy adında mantığı tamamen aynı bir mobil uygulama indirdim ve çalıştırdım o an uygulama açıkken PC'ye geçtim ve başka bir oyun oynadım ama bir şey olmadı bu da anlattıklarımı destekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı