Idle Master kart düşürme

355034

Hectopat
Steam'deki hangi ücretsiz oyunlardan ıdle Master ile kart düşer?
Grimmden olabiliyor diye biliyorum.
Başka ücretsiz oyun bilen var mı?
Ya da kar edebileceğim?

Benim bildiğim bir de bu var. Kar edebileceğin oyunları da yazabilirim istersen ama ücretsiz olarak tek bu var.

Benim bildiğim bir de bu var. Kar edebileceğin oyunları da yazabilirim istersen ama ücretsiz olarak tek bu var.
Teşekkür ederim
Zahmet olmazsa birazını yazar mısın ?

Zup oyunlarının çoğu, Hentai Girl serisi, Pretty Angel, Over the Dream, Space Codex, Pretty Neko, Hentai Memory, Chester One, House of Detention, Beeftacular...

Save 73% on Labyronia Bundle on Steam bu bundle.

Ben bu oyunlardan kar ettim, daha da var ama onlardan tam emin olamadım. Ben bu oyunların çoğunu indirimde aldım şuan hangileri indirimde bakmadım almadan önce kartların fiyatlarını karşılaştırın.

@Caner Uncu

Zup oyunlarının çoğu, Hentai Girl serisi, Pretty Angel, Over the Dream, Space Codex, Pretty Neko, Hentai Memory, Chester One, House of Detention, Beeftacular...

Save 73% on Labyronia Bundle on Steam bu bundle.

Ben bu oyunlardan kar ettim, daha da var ama onlardan tam emin olamadım. Ben bu oyunların çoğunu indirimde aldım şuan hangileri indirimde bakmadım almadan önce kartların fiyatlarını karşılaştırın.

@Caner Uncu
Tamamdır bunları bir deneyeyim.
Sağolasın. Kartları değerli o zaman bu oyunların öylemi ? Yani oyunun fiyatını en azından karşılar mı ?

Tamamdır bunları bir deneyeyim.
Sağolasın. Kartları değerli o zaman bu oyunların öylemi ? Yani oyunun fiyatını en azından karşılar mı ?
Dostum dediğim gibi ben bunlardan kar ettim ama şuan fiyatı düşmüş olabilir, indirimi bitmiş olabilir vesayre... Sen yine de kartların fiyatlarını kontrol et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı