Teşekkür ederim![]()
The Descendant on Steam
In THE DESCENDANT, the end of the world is only the start. With what remains of humanity protected in underground Ark facilities, your mission is to keep survivors alive, while discovering a far greater conspiracy buried within Ark-01.store.steampowered.com
Benim bildiğim bir de bu var. Kar edebileceğin oyunları da yazabilirim istersen ama ücretsiz olarak tek bu var.
Tamamdır bunları bir deneyeyim.Zup oyunlarının çoğu, Hentai Girl serisi, Pretty Angel, Over the Dream, Space Codex, Pretty Neko, Hentai Memory, Chester One, House of Detention, Beeftacular...
Save 73% on Labyronia Bundle on Steam bu bundle.
Ben bu oyunlardan kar ettim, daha da var ama onlardan tam emin olamadım. Ben bu oyunların çoğunu indirimde aldım şuan hangileri indirimde bakmadım almadan önce kartların fiyatlarını karşılaştırın.
@Caner Uncu
Dostum dediğim gibi ben bunlardan kar ettim ama şuan fiyatı düşmüş olabilir, indirimi bitmiş olabilir vesayre... Sen yine de kartların fiyatlarını kontrol et.Tamamdır bunları bir deneyeyim.
Sağolasın. Kartları değerli o zaman bu oyunların öylemi ? Yani oyunun fiyatını en azından karşılar mı ?
TamamdırDostum dediğim gibi ben bunlardan kar ettim ama şuan fiyatı düşmüş olabilir, indirimi bitmiş olabilir vesayre... Sen yine de kartların fiyatlarını kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.