Idle Master nedir, nasıl kullanılır?

Makaleler
3
Hesabımda satın alacağım oyun için 10 kuruş eksik kalıyor. Bir oyunu 4 saattir oynuyorum halen 1 tane bile kart düşmedi. Idle Master nedir nasıl kullanılır? Riski var mı? VAC denen şey ne ve hangi oyunlarda ban yiyebileceğimi nasıl tespit ederim? Hesap bilgilerimizi giriyor muyuz ve hesap çalınma riski var mı? Ban yer miyim? Çok fazla soru oldu biliyorum fakat eğer gerçekten güvenilir bir yazılımsa kart kazanmadığım birçok oyun var onlarda kullanabilirim.

Hesabımda satın alacağım oyun için 10 kuruş eksik kalıyor. Bir oyunu 4 saattir oynuyorum halen 1 tane bile kart düşmedi. Idle Master nedir nasıl kullanılır? Riski var mı? VAC denen şey ne ve hangi oyunlarda ban yiyebileceğimi nasıl tespit ederim? Hesap bilgilerimizi giriyor muyuz ve hesap çalınma riski var mı? Ban yer miyim? Çok fazla soru oldu biliyorum fakat eğer gerçekten güvenilir bir yazılımsa kart kazanmadığım birçok oyun var onlarda kullanabilirim.
Paparadan alacaksanız gönderebilirim 10 kuruş.

Online oynanan oyunları kara listeye ekle her ihtimale karşı başka bir sorun yaşatmaz. GitHub'da kendi yapımcısının linkinden indirirsen bir sorun yaşamazsın. Ayrıca beta değil en son tam sürüm 1.7 onu indirmen gerekli.

Paparadan alacaksanız gönderebilirim 10 kuruş.
Yok hocam kart için sormuştum yine de sağolun. Bir de kârlı bir işse oynamadığım oyunların kartını elde edebileyim diye merak etmiştim.

Online oynanan oyunları kara listeye ekle her ihtimale karşı başka bir sorun yaşatmaz. GitHub'da kendi yapımcısının linkinden indirirsen bir sorun yaşamazsın. Ayrıca beta değil en son tam sürüm 1.7 onu indirmen gerekli.
Online oyun derken sadece online olan mı yoksa multiplayer modu olan oyunlar da dahil mi? Örneğin Project Cars veya GTA gibi.

Yok hocam kart için sormuştum yine de sağ olun. Bir de kârlı bir işse oynamadığım oyunların kartını elde edebileyim diye merak etmiştim.

Doğru oyunları alırsanız ve şansınıza bağlı parlak kartlar çıkarsa kârlı bir iş. Bu arada Steam'de yeni bir keşif kuyruğu başlatırsanız yaklaşık 50 kuruşluk bir kart veriyor. Onu satarak paranızı tamamlayabilirsiniz.

Yok hocam kart için sormuştum yine de sağolun. Bir de kârlı bir işse oynamadığım oyunların kartını elde edebileyim diye merak etmiştim.

Online oyun derken sadece online olan mı yoksa multiplayer modu olan oyunlar da dahil mi? Örneğin Project Cars veya GTA gibi.
Multiplayer modu olanlar örneğin : forza horizon 4 - 5 , Assetto corsa vb.

Bende indirdim denemek için steam hesabıma giriş yapamıyorum bir türlü tıklıyorum tıklıyorum olmuyor delirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman pek bulaşmayayım çünkü bu oyunları multiplayer oynuyorum. Herkese teşekkürler bu arada az önce NFS'den kart geldi 4 saatin sonunda.

Bunlarında appidsini bulup kara listeye ekleyebiirsin. Böylede Idle Master bu uygulamaları atlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı