Idle Master nedir?

585599

Decapat
Bugün arkadaşımı anime oyunları oynarken gördüm dalga falan geçtim oda geç dalganı geç dedi, ben para kazanıyorum dedi, Idle Master diye bir uygulama söyledi. YT'den baktığım kadarıyla sadece kart düşürmeye yarıyor ama herhangi bir ban riski var mı?

Bugün arkadaşımı anime oyunları oynarken gördüm dalga falan geçtim oda geç dalganı geç dedi, ben para kazanıyorum dedi, Idle Master diye bir uygulama söyledi. YT'den baktığım kadarıyla sadece kart düşürmeye yarıyor ama herhangi bir ban riski var mı?

Ban riski yok kar riskide yok artık en düşük oyunun fiyatı 5 TL kazanacağı para sadece önceden aldığı oyunlar için olur veya kart kasmak için değil oynamak için aldığı oyunlar adına.

Oyundaki kartları sen uğraşmadan düşürüyor, bu arada bayağı iyi para kazandırıyor. VAC korumaları oyunlarda sıkıntı yapabilir ama diğer oyunlarda bir sıkıntı olmaz.

Ban yedirmiyor bununla ilgili bir Steam politikası yoktu bile.

Idle Master, 3. parti bir programdır. Valve tarafından kullanımı herhangi bir şekilde kısıtlanmamıştır

Steam üzerinde trading card olan oyunların kartlarını, oyunları oynamadan yalnızca executable dosyalarını çalıştırarak düşürmenizi sağlar.

Daha sonra bu kartlarla rozet oluşturabilir ya da Steam pazarında satabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı