Bugün arkadaşımı anime oyunları oynarken gördüm dalga falan geçtim oda geç dalganı geç dedi, ben para kazanıyorum dedi, Idle Master diye bir uygulama söyledi. YT'den baktığım kadarıyla sadece kart düşürmeye yarıyor ama herhangi bir ban riski var mı?
Bugün arkadaşımı anime oyunları oynarken gördüm dalga falan geçtim oda geç dalganı geç dedi, ben para kazanıyorum dedi, Idle Master diye bir uygulama söyledi. YT'den baktığım kadarıyla sadece kart düşürmeye yarıyor ama herhangi bir ban riski var mı?
Ban yedirmiyor bununla ilgili bir Steam politikası yoktu bile.Bugün arkadaşımı anime oyunları oynarken gördüm dalga falan geçtim oda geç dalganı geç dedi, ben para kazanıyorum dedi, Idle Master diye bir uygulama söyledi. YT'den baktığım kadarıyla sadece kart düşürmeye yarıyor ama herhangi bir ban riski var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.