Çözüldü Idle Master Opera GX ile oturum açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden rahat rahat Opera GX tarayıcıma girer ayarlar sekmesinde çerezler bölümünden tüm site verilerini ve çerezlerini göster adındaki seçeneğe girerdim, az önce Steam'e baktım ve sevdiğim bir oyunun indirimde olduğunu gördüm. Ben de Idle Master çalıştırayım belki birkaç TL kar ederiz kafasıyla oturum açma seçeneğine tıkladım, sonra Opera GX üzerinden Steam'e giriş yaptım fakat ayarlar sekmesinden çerezler ve site verilerini göster ayarını bulamadım ve şu anda Idle Master üzerinde oturum açamıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-19_214802315.png
    38 KB · Görüntüleme: 117
Çözüm
Şu an yine baktım, görünüyor.
Çerezler yazdıktan sonra "Tüm tanımlama bilgilerini ve site verilerini göster" çıkacak, ona tıklamalısın.
Evet, bu sabah ben de yaşadım. Google gibi onlar da kaldırmış galiba. Edge'den dene oradan halen oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerezler yazdıktan sonra "Tüm tanımlama bilgilerini ve site verilerini göster" çıkacak, ona tıklamalısın.

Çözüm
Hocam bulamıyorum.

Oldu, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…