Idle Master virüslü mü?

Yapanların yanında mıydın dostum yiyenlere dahil kanıt atabilirim istersen haksız yere uğraşmadan kazanç Steam ban atıyor eğer yakalarsa.

Kullanırken kendinizi Steam'den çevrimdışı yapmanızı tavsiye ederim ban yememek için.
Burada haksız yere bir kazanç göremiyorum? Zaten hakkınız olan kartları düşürüyorsunuz oyuna da para verdiniz? Ayrıca yıllarca l4d2 csgo vb oyunlarda kullandım ben ban yemediysem kimse yemez:D o kanıt attığın arkadaşının hile yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun? Vac ban yemiş olduğumu var sayarsak zaten idle master vac ban yedirmez sadece açıkken sunucuya girmeye çalışır iseniz vac hatası alırsınız
 
Burada haksız yere bir kazanç göremiyorum? Zaten hakkınız olan kartları satın alıyorsunuz oyuna da para verdiniz? Ayrıca yıllarca L4D2 CS:GO vb oyunlarda kullandım ben ban yemediysem kimse yemez:D o kanıt attığın arkadaşının hile yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun? VAC ban yemiş olduğumu var sayarsak zaten Idle Master VAC ban yedirmez sadece açıkken sunucuya girmeye çalışır iseniz VAC hatası alırsınız.

Kendin oynamayıp bota kart kastırıp parayla satmak haksız kazanç olmuyor okey dostumm.
 
Ne demek istediğini açar mısın? Açık kaynak kodlu şeye gizli kapaklı nasıl trojan falan konsun? Çıplak insanın cinsiyetini anlayamıyor musun sen?
Ne demek istediğini anlamadım dostum. True/false mı diye sormuş ben de muhtemelen dedim. Yazdığımı anlamadınız galiba.
 
Açık kaynak olduğu için virüs diyorsun, açık kaynak programın dosyalarının derlenmemiş halini sana vermesi demektir tüm kodlarına bakabilir düzenleyebilir kendinde derleyebilirsin.
Konunun son cümlesine göre muhtemelen dedim. Sakin. :D
 
Kendin oynamayıp bota kart kastırıp parayla satmak haksız kazanç olmuyor okey dostumm.

Oyunu açık bırakmaktan bir farkı yok sistemin kanka neyi anlamıyorsun? Hakkın zaten o kartlar senin kart düşürme hakkın var yani istersen açar AFK bırakırsın istersen program ile kasarsın Steam'e fark etmiyor fark etse milyonlarca kullanıcıyı yasaklardı o kârına bakıyor ayrıca ban konusunda cevabımı alamadım :D? Uzun lafın kısası bot zaten hakkın olan 4 kartı düşürüyor mesela diğer 4 kartı yine alman gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı