Steam Idle Master'da ücretsiz oyunlardan kart düşürtülebilir mi?

heaqens

Decapat
Selam arkadaşlar, Idle Master kullanıyorum fakat kart düşürtmek için ille ücretli oyun mu alınması lazım mesela Apex Legends'i Idle Master'da açamıyor muyum?

Ve saat kasma programları kart düşürtür mü? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz oyunlarda oyun içi satın alımlarında belirtilen alt limit aşıldığında her aşım için 1 kart kazanırsınız.

Saat kasma programlarının kart düşürtebileceğinden emin değilim. Çünkü Idle Master belli süre arayla kart düşürmek için aç-kapa tarzında bir işlem uyguluyor. Arkada başka bir sistem de dönüyor olabilir.

Son düzenleme:
Doğru. Ücretsiz oyunlardan kart düşürmek için oyun içi satın alma limitine ulaşmanız gerekiyor. Aksi durumda kart düşüremezsiniz.

CS:GO'da mesela garanti 100 TL'lik skin alımı yapmışımdır oradan kart düşüyordu evet, ama Apex gibi bir oyundan düşmüyor. (yani ben düşürtemedim)

CS:GO'da mesela garanti 100 TL'lik skin alımı yapmışımdır oradan kart düşüyordu evet, ama Apex gibi bir oyundan düşmüyor. (yani ben düşürtemedim)
Steam uygulamasında üst menüden isminizin üzerine gelip açılan sekmeden "rozetler" seçeneğini seçin. Açılan sayfada kart düşürme hakkınızın dolduğu ve varsa hala düşürme hakkınız olan oyunları görebilirsiniz.

Onun dışında kart düşürme sistemi üstte belirttiğim gibi gerçekleşiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı