Steam Idle Master'dan dolayı yasaklanma alınır mı?

Khleodonn

Hectopat
Daha fazla  
Steam Idle Master kullanırken Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum fakat oyunun anti cheat sisteminden başıma bir şey gelir mi diye bir tık korkuyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Şu ana kadar sadece VAC korumalı oyunlara karşı bir tehlikesi olduğunu duymuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Idle Master kullanırken Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum fakat oyunun anti cheat sisteminden başıma bir şey gelir mi diye bir tık korkuyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Şu ana kadar sadece VAC korumalı oyunlara karşı bir tehlikesi olduğunu duymuştum.

Kara listedeki oyunlar var onlar banlatıyor.

Idle Master tek başına bir ban sebebi değil ama Rainbow uygulamayı hile olarak görebilir.

Kara listedeki oyunlar var onlar banlatıyor.
Kara liste olayını bilmiyordum, bundan sonra dikkat edeyim bari. Teşekkürler.

Arkada açıkken bir sürü oyuna girdim buna eac'lı bir sürü oyun, vaclı bir sürü oyun dahil. Günde en az 3-4 saat açık kalıyordu hiçbir sorun yaşamadım. 3 sene kullandım sürekli olarak. Ban yedirtmiyor, yiyenler de buna suç atıyor genelde.

Sıkıntı olmuyor. Ben csgo da hem idle master kullandım hemde başarı hilesi yaptım ve ban yemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı