Idle Process işlemci kullanımı sürekli %97

ApolloCreed

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oyunlarda sürekli drop giriyordu görev yöneticisi ne bakıyorum 70 80 işlemci kullanımı yazıyor, biraz araştırdim bir video da trojan virüsünün buna sebep olabileceği söylendi. Baktım kaynak izleyicisine karşıma bilmediğim bir işlem çıkmadı process hacker isimli program ı indirip baktım System idle process CPU kullanımı 97'den aşağı inmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci Intel Core i5 3230M 2.6GHz
RAM 8 GB.
Windows 10.
Şimdiden teşekkürler.

IMG_20210408_214215.jpg

Bak şimdi sana bir sır vereceğim. O, kullanılmayan işlemci miktarı demek.
Idle kelimesinin anlamını öğrenmeni tavsiye ederim. Pıd değeri bile sıfır, hiç mi ilginç gelmedi?

97'den aşağı inmesini istiyorsan işlemcini kullan.

Hiç dikkat etmedim daha önce Microsoft'a yazdım onlarda bunla ilgili bir şey söylemedi yardımcı olmaya çalıştılar ama pek işe yaramadi peki neden ilginç gelmedi söyleyeyim bilgisayar da bir Steam bir de Discord var PC klasörler arası gezerken bile takılıyor Google da video izlerken kaç kere dondu takıldı bilgisayar. Ki o dediğim programlar yokken de olan şeylerdi bunlar en çok rahatsiz eden kısmı ise mesela Age of Empires 3 oynuyorum (ekran kartı GT635m) ara ara takılıyor Rise of nations aynı şekil. Steam de geziyorum takılıyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim yardımcı olur musunuz tek istediğim artık kasmadan oyun oynayabilmek şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı