IDM hangi satıcıdan alınmalı?

Yer
Konya
Merhaba, bir süredir IDM almak istiyordum ömür boyu lisans olanını. Sosyalde bir arkadaşın paylaştığı linkte 2 adet resmi Türkiye satıcısı olduğu görünüyor. Birisi Lacivert Bilgisayar (503.61TL) bir diğeri Premium Türkiye (370TL). Bir de Kinguin'de bir satıcı var (480.11TL) son olarak da IDM'in kendi sitesinde bulunan satın alma yolu var (690TL). Linklerin hepsini aşağıya bıraktım. En uygunu 370TL ile Premium Türkiye fakat IDM'in kendi sitesi dışında diğerlerine pek güvenemedim. Aranızda daha önce bu siteleri kullanan var mıdır? Veya güvenilir oldukları kanıtlanmış siteler mi bunlar?

Arkadaşın paylaştığı link: Internet Download Manager: How to purchase IDM from a local reseller?

Lacivert bilgisayar (503.61TL): Internet Download Manager Türkiye - 30 günlük ücretsiz kullanım

Premium Türkiye (370TL): Internet Download Manager 9999 Gün | PremiumTurkiye

Kinguin (480.11TL): https://www.kinguin.net/category/32...OtmRWaLM1WDWEeGk094QVpWrz6GJoPFKkQqq5nsH8YagQ

IDM orijinal sitesi (690TL): Internet Download Manager Registration

Şahsen FDM kullanırm ama satın alacaksam şu GameSatış gibi sitelerde de satılıyordur herhalde ucuza, oralardan alırım. Bir de böyle bir konu buldum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans tek PC için. Format sonrası da kullanabilirsiniz. IDM üzerinden mail adresine de bağlanıyor.

1698156370790.png

Lisansnet sitesi güvenilir midir? Ömür boyu 300 TL'ye bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı