İDM indirme hızı artmadı

Yardım almak için konu açtım. Olsa beğeniceğim.

Pro sürümü vermiyor. Denemen amaçlı 30 gün boyunca uygulamayı deneyebilesin diye veriliyor bu 30 gün.

Dostum internetin kaç Mbps?
20 zaten iyi bir internetim olsa buraya başvurmazdım.

IDM hız falan arttırmıyor. 20 şu an iyi bir internet değil zaten. İndirme değerlerin gayet normal.

Ya ben anlatamadım ya da siz anlamadınız. Bakın normalde 2 megabayt hızda indiriyorum. İDM ile yine aynı hızda indiriyorum.
Bunda yanlış bir şey yok. Demek ki internet hızınız o kadarmış. IDM artırmaz bunu. IDM sadece dosya indirdiğiniz sağlayıcının koyduğu kısıtlamayı kaldırır. Google Drive zaten 10-20MB/s destekliyor. 2 ile indiriyorsanız internetiniz yavaştır. IDM olmadan da o hıza ulaşıyorsunuz zaten.

Dostum oraya yazmışımki 30 günlük ücretsiz bir pro sürümü veriyor. Ve lisans yeri hala boş olmamış yani. Anladın mı şimdi?
IDM normalde ücretli bir yazılım. Şu an bize fotoğraflarını attığınız program 30 günlük ve 30 gün sonra kullanamayacaksınız.

20Mbps (megabit) zaten yaklaşık olarak 2MB/s (megabyte/sn.) ediyor. Ortada yanlış bir durum yok. 20Mbps=20MB/s demek değildir. IDM'de yazan değer doğru.

Tamamını okumadıysan trıp atma dıyorum kı Pro diye bir şey yok Allah'ım ya. Pro değil deneme sürümü var deneme sürümü kullanıyorsun zaten olmasaydı uygulamayı ındıremezdın of ya paralı zaten uygulama 30 gun sonra satın almazsan ya uygulamayı sıl ya satın al dıycek sana.

Hocam Caps Lock kapatır mısınız?

20
Trip atmak mı? Dostum yardım almak için açtım konuyu niye böyle atarlanıyorsun? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

Trip atmak mı? Dostum yardım almak için açtım konuyu niye böyle atarlanıyorsun? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Mesajlar duyguları ifade etmediğinden, düz yazı olduklarından ötürü yazdığınız mesajlar (sizin niyetiniz öyle demiyorum) itici gibi gözüküyor. Arkadaş galiba yanlış anlamış.

İlla herkeste hız yükseltecek diye bir şey yok sonuçta indirme yöneticisi. Free Download Manager deneyebilirsiniz bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…