İdmandan önce mi sonra mı protein tüketilmeli?

cprice

Centipat
Daha fazla  
Spora yeni başladım idmandan önce mi sonra mı protein tüketmeliyim, protein tozundan bahsetmiyorum.

Antrenman öncesi kendinizi çok tıkamayın, az atıştırın. Antrenman sonrası ne kadar erken yiyebilirseniz yiyin en iyisi o olacaktır.

Bunu kendin deneyip çözmelisin. Neden diye soracak olursan öncesinde aldığında spor esnasında seni rahatsız ediyorsa sonrasında alabilirsin.

Genel olarak idmandan önce karbonhidrat, idmandan sonra proteine ağırlık ver.
Tabi ne yaptığına ve vücudunun durumuna göre değişir.

Spora yeni başladım idmandan önce mi sonra mı protein tüketmeliyim, protein tozundan bahsetmiyorum.
Ben tozu sonra içiyorum bende başlayalı 2 ay oluyor yeni aldım tozu , normalde sonra alınıyor.Spordan 1 saat önce karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum sonrasında protein.

Antrenman öncesi: kas koruması ve enerjiyi boostlamak için.
Antrenman sonrası : kas onarımını ve büyümesini desteklemek için.

İdman öncesinde hafif bi' takviye yeterli. Ufak bir granola bar, filtre kahve vb gibi. Yemek vs yersen ağırlık çöker ve antrenmanını olumsuz etkileyebilir. İdman sonrasındaki ilk 45 dakikaya anabolik pencere deniyor. Bu zaman aralığında protein tüketmen en ideali.

İdmandan 1.30 saat öne güzel bir shake için, başka bir şey yemeyin. İdmandam sonra yemeğinizi yiyip protein almanız daha doğru olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…