İDM'den harici diske film indiriyorum C doluyor neden?

kemaltahir

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
119
Merhaba bugün fark ettim şu anda İdm'den 10 tane 5 gb'lık film indiriyorum SSD disk dün 40 gb dolu idi şimdi ise 55 olmuş, kontrol ettim yükleme yeri C de değil sizce neden oluyor bu?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar şimdi fark ettim, idm dosya parçalarını geçici dizine atıyormuş daha sonra indirince harici diske atıyormuş. Daha önceden de yaklaşık 10 tane falan indirmiştim böyle o zaman ssd'de büyük boyutlu dosya indirimi yapmış oluyorum. Yıpranmış mıdır SSD disk?
 
IDM'nin geçici klasörünü varsa başka bir mekanik diske taşımanızı tavsiye ederim. Seçenekler - Kaydet sekmesinde altta geçici klasör yolu var oradan değiştirebilirsiniz.
 
Arkadaşlar o kadar işlem derken ben diski alalı 1 ay falan oluyor yaklaşık 20-30 tane film indirmiştim. Yani bu 150 gb taşıma yazma işlemi yapmışım; halbuki ben direk hariciye indiriyor sanıyordum. Samsung 840 pro 128 gb var yıpranma olmuş mudur?
 
Arkadaşım ssd'nin bütün ömrünün yanında 150 gb veri yazma nokta kadar bile kalmaz içini ferah tut.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı