İdrar yaparken batma hissi

İnterstisyel Sistit'e benziyor ama idrar tahlili ve belki sistoskopi gerekebilir. Bir uzmana gözükmeniz de fayda var. Mesnetsiz (verisiz) öneri veya uygulamalar daha olumsuz sonuçlara sebep olabilir.
Tek verilen tavsiye su için olmuş. Su içmenin hiçbir türlü zarar vereceğini sanmam.

Tek verilen tavsiye su için olmuş. Su içmenin hiçbir türlü zarar vereceğini sanmam.
Ben yazarken 3 cevap vardı zaten kastım buradakiler değil genel idi. (Duruma göre kısa sürede geçebilirken duruma göre farklı sonuçlar doğurabiliyor ki çevreden bitkisel adı altında enteresan şeyler kullanıp durumu kötüleştirenler olduğu için belirttim.)

Ben yazarken 3 cevap vardı zaten kastım buradakiler değil genel idi. (Duruma göre kısa sürede geçebilirken duruma göre farklı sonuçlar doğurabiliyor ki çevreden bitkisel adı altında enteresan şeyler kullanıp durumu kötüleştirenler olduğu için belirttim.)
Hocam ciddi bir şey olabilir mi sadece idrarı yapınca oluyor birde enfeksiyonun belirtilerine baktım yorgunluk felan diyor. Yani biraz da yorgunluk var.

Hocam ciddi bir şey olabilir mi sadece idrarı yapınca oluyor birde enfeksiyonun belirtilerine baktım yorgunluk felan diyor. Yani biraz da yorgunluk var.
İnterstisyel Sistit yerine Sistit'te olabilir. (Zamanla geçebilir de kronikleşebilir de.) Belirttiğim gibi verisiz bir şey söylemek manasız olur, uzamana görünmekte fayda var.

Merhaba, bugün bir ağrı ile karşılaştım ama sadece idrar yaparken oluyor. Acaba enfeksiyon mu oldu, bilmiyorum. İdrarımı yaparken göbek deliğimin biraz alt sol kısmında batma hissi oluyor. Sizce nedendir? Veya aranızda yaşayan oldu mu?
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir adı tam böyle miydi tam bilmiyorum ancak bende de vardı .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı