IEEE Hacettepe Pura Game Jam 25 Aralık'ta Başlıyor

Merhaba,

IEEE tarafından düzenlenen Pura Game Jam, 25-26-27 Aralık'ta düzenlenecek.

PURA Game Jam 25-26-27 Aralık tarihlerinde sizlerle. 48 saat sürecek bu maratonda sahne sizin. Oyunlarla dolu bu 48 saatlik süreçte çeşitli etkinlikler, ödüller, yarışmalar, çekilişler sizi bekliyor. Yarışmacılarımızı ödüllendirmeyi unutmadık. Jürilerimiz tarafından belirlenecek 3 ekip toplam 10.000 TL değerindeki ödülün sahibi olacak. Discord sunucumuzda gerçekleştirilecek olan PURA Game Jam hakkında detaylı bilgi için burayı takip etmeyi unutmayın.​

Gamejam sayfasında katılım, şartlar, sık sorulan sorular ve sponsorlar hakkında bilgi verilmiş.

Program akışı ise bu şekilde olacakmış.
1608282050660.png

Yani anlaşılan o ki, sadece gamejam değil, katılımcılar için ödüllü yarışmalar da düzenlenecekmiş. Bir mktar da ödül konulmuş gamejam kazananları ve yarışmalar için. Kısa olmasına rağmen dağınık bir anlatım oldu, tam sıraya koyamadım ne yazacağımı.
Katılmayı düşünen varsa başvuru yapabilir, sitelerinde detaylı bilgi verilmiş, incelemek isteyenler için bağlantısını da paylaştım.
İyi sosyaller.

Oh süper. Bir de programlamayı da öğrensem şahane olacak. 😍

Bugün 16'da başlayacak yarışma, pazar akşamı 20.30'da da sonuçlar açıklanmış olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı