IEFT Fuarı

Makaleler
2
Daha fazla  
IEFT Yabancı okul fuarı. Yurt dışı eğitim düşünen ya da avantajlardan yararlanmak isteyenler kesinlikle bakmalı. İngilizce bilerek sınavsız geçiş hakkı olanlar, yüksek burs verenler, sınavla burslu alanlar var.
Zeki öğrenci iseniz paranızın olmasına gerek yok. Lise ortalaması, A-Level, SAT sınavları, İngilizce'niz için
IELTS veya TOEFL sınavlarına bakıyorlar. Bazıları İngilizce ve lise ortalamasına bakarken bazıları A-Level, SAT sınavlarını da istiyor. Lise ortalamanız iyi değilse o üniversitelere girebilmek için A-Level, SAT sınavından aldığınız puanlar ile girebiliyorsunuz. Üniversite işi burslu olursa ve maddi durumunuz çok iyi değilse
öğrenim sürecinizde çalışmanıza izin veren ülkeleri tercih edersiniz ve para kazanabilirsiniz. Bunun yanında vakıflardan burs alabilirsiniz ancak o konuları bilmiyorum.

Bende 11. sınıf olduğum için gitmedim. Davetiye falan alınıyordu, büyüklere yönelik bir fuar. Hocalarımızın, akrabalarımın ve araştırmamdan dolayı bu konularda bilgim var. Sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Bilmediğim bir soru olursa yurtdışında olan tanıdıklarıma sorabilirim.

Öncelikle, ben Litvanya,Avusturya, Kanada veya İskandinavya ülkelerinden birine gitmek istiyorum. Öncelikle bütçesi düşük aylık 400 Euro civarı bir miktarda geçinebileceğim bir ülke arıyorum. Ayrıca da çalışabileceğim ülkelere bakıyorum. Okullara ödenen paralar var bildiğim kadarıyla, onları bursun karşılamasını istiyorum, bir miktarını veya hepsi olursa hepsini. Kısacası burs kaynaklarını öğrenmek istiyorum. Diploma puanım büyük ihtimalle seneye en az 80 olmasını umuyorum. İngilizce seviyem "b2" seviyesindedir. Gelecek seneye kadar "C" seviyesini geçmeyi umuyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımların için. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı