IEM kulaklık önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.5 civarina truthear Zero red olabilir.

Hocam biraz darlıyorum ama shenzen Audio konusunda biraz cahilim de aydınlatırsanız sevinirim ( vergi, kargo, 5 dolarlık indirim kodu da varmış sanırım ) ayrıca fotoğraftaki ürünlerden hangisini tercih etmeliyim. Bir de ödeme kısmı nasıl olacak 55 dolar ve vergiyi aynı anda ödeyeceksem bütçeyi aşıyorda. Ayrıca Moondrop chu 2 DSP konusunda ne diyorsunuz laptopun kendi ses kartını kullanacağım için chu 2 DSP daha mantıklı geldi ( harici ses kartım yok )

Evet söyledim ya zaten. Forumda deneyen birkaç kişi var, ben de denedim, mail atınca vergi çıkmıyor. Toplamda 120 dolarlık ürün almıştım.

Kanka bana bu mail işini ayrıntılı şekilde açıklar mısın kulaklığı alacağıma ama gümrükte kalma gibi durumlardan korkuyorum ya da vergi ödemekten tam olarak ince ayrıntısına kadar anlatıp yardımcı olursan çok sevinirim sosyal medya hesabımı verebilirim yardımcı olman için yardımck olursan çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_4063.png
    285 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:

Ürünü SHENZEN5 kodu ile satın al, 5 dolar indirim oluyor bazen. Aldıktan sonra sitedeki mail adresine belirttiğim yerleri doldurup gönder:

Başlık: Request for Duty Free shipment to turkey.

Hello;
I hope this message finds you well.

I am writing to request that my order.
"Buraya # ile başlayan sipariş numarası"
Be shipped to turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible Value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties. It would be great if you could also make YunExpress the cargo Company.

Please let me know if there are any additional steps ı need to take to facilitate this process.

Buraya T.C. Kimlik numarası is my citizen number.
Thank you very much for your assistance. Best regards.

K

Kanka Support kısmındaki mailemi yazayım bahsettiğin maili

Hocam CHU-II için teknik destek ilgilendi sizle? Ben de almayı düşünüyorum, kroniklerinin olduğunu da biliyorum fakat bu fiyat bandına TR'de en iyi bu var galiba. Önerir misiniz CHU-II?

Hocam konuyu hortlatıyorum pardon ama ses kasma, discord için iem öneriniz var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…