IEM kulaklık önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zero 2 bu bütçede en iyisi, biraz daha çıkabilirsen 2000 civarına Zero red var.

Zero 2 üzmez değil mi beğenmezsem çok para vermiş olmak istemiyorum. Zero 2'ye DAC lazım mı? Ya da lazım olmasa bile ben alacağım IEM kullanacağım hep galiba. Bu jak to Type-C çeviren 31193 çipli dönüştürücüler var onlar nasıl?

Kulaklık giriş seviyesi olduğu için DAC bayağı mantıksız şu an. Üzüp üzmemesi senin beklentine bağlı, bu fiyata alabileceğin en iyi teknik olarak ses kalitesi bu modelde var. Bütçe esneyebiliyorsa Zero red daha iyi elbette.

Onun için dac ihtiyacı var mı ? Kiwi ears cadenza önerenler de var.

Hocam salnotes Zero, Zero 2'den daha iyi diyorlar?

Ses karakterleri farklı, diğerinin karakteri hosuna giden ona daha iyi diyor ama teknik olarak Zero 2 daha iyi elbette. Ses karakterini beğenmezen ekolayzırla ayarlarsın ki ben seveceğini düşünüyorum.

Hocam dün mute yedim şimdi söyleyebilirim ALC897.

Ortalama bir karta benziyor.
Aliexpressten 300 400TL civarına puanı yüksek bir DAC alırsan ses kalitesi artar.

Hocam iyi akşamlar sizin yardiminiza ihtiyacım var şuanda 2 ve 3 k arasında en iyi tws kulaklık hangisidir mikrofon hiç önemli değil ses kalitesi öncelik ikinci öncelik ise anc mikrofon hicc onemli degil aklimda 2400 huwai freebuds pro 2 var ondan daha iyi bir model var mıdır bu fiyat segmentinde

O fiyatlara bulabildiysen çok iyi, bana göre fiyatının en iyisidir.
Biraz daha çıkarsan ve telefonun Android ise Liberty 4NC bir tık daha iyi bir modeldir. Ekolayzır ile ses kalitesi artıyor, alırsan yapmanda yardımcı olurum.

kral cevaplafigin icin sagol öncelikle bu fiyatta cmf buds pro 2 melobuds pro(ht08) gibi baska modellerde var dedigin modele kadar fiyat çıkamıyorum 2.5k oluyor en fazla bu huwaide bazı yazilimlar mi ne yokmus o yüzden kararsız kaldim bu fiyatta daha iyi ses kalitesine sahip olan başka cihaz var mıdır birde çok fazla sorum oldu ama satıcı neonbil güvenilir midir sıkıntı çıkabilir mi belki biliyorsundur (rehberin baya iyi olduğu için sana soruyorum)iyi gunler

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…