İftiracı komşuya ne yapılmalı?

Yok psikopat olmadığımız veya fazla Türk dizisi izlemediğimiz için bizde öyle şeyler yok. Bence sizde azaltın Türk dizilerini.
Beğenmediysen yapmazsın adamım. Türk dizilerindeki çakma dayıları mayfa zannediyorsanız siz asıl biraz yabancı dizi izleyin de mafya asıl neymiş görün. Yardım ediyoruz suçlu oluyoruz, bir de laf sokmaya çalışıyor adam.

Pardon ya konuyu açan bile değilmiş. Şaka gibi.

Çok yardımcı oldu evet adam haklıyken haksız duruma düştü, mükemmel bir yardım.

Sıkıntı da orada. Ev sahibi Almanya'da.

Hocam polise Şikayet edince ne yaptılar eğer birşey yapmadılarsa durum Ciddi.

Eski evimizde bizim de öyle bir komşumuz vardı. Kapıya bıçakla dayanması sonu oldu . Bütün apartman bıktığımız için attık apartmandan.

Tıraş makinesini çalıştırıp parke üstüne koyunuz. Ayağınıza kadar gelecektir.

Hocam polise Şikayet edince ne yaptılar eğer birşey yapmadılarsa durum Ciddi.
Bir şey yapmadılar, çünkü ihbar asılsız.

Eski evimizde bizim de öyle bir komşumuz vardı. Kapıya bıçakla dayanması sonu oldu . Bütün apartman bıktığımız için attık apartmandan.
İmza ile mi hocam? Ev sahibi miydi, yoksa kiracı mı?

İmza toplayın attırın. Diğer apartman sakinlerine açıklayın durumu.
Sıkıntı şurada. Eski alt kat komşuları da deliydi şans eseri. Onlar da şikayet ediyorsa bu kadın bir şey yapıyor olmalı diyebilirler.

Hocam ev sahibine söyleyin diyeceğim ama Almanya'daki ev sahipleri çok umursamıyor genelde.
İmza toplayın attırın dediğim gibi. Haberlere bile çıkıyor bunlar. Yok bana yukarıdaki deliklerden zehir atıyorlar diyen bir teyze vardı. İmza topladık attıracağız diyordu adam. Attırın.

Bazisi dayagin hasini hak ediyor bu dunyada, git dov ne diyim? Ben olsam oyle yapardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…