İftiracı komşuya ne yapılmalı?

Söyleyeyim. Zaten kadının abisi "deli benim bacım, bakmayın ona" demiş ve polismiş kendisi. Polis bir tanıdığımız, o kadın ve abisini bir araya getirip ve yanına anneannemi de alıp konuşmayı düşünüyorlarmış. Bakalım duruma.

Ben o komşulardan hala çekiyorum adamlar gece gündüz gürültü yapıyor ben yapmıyorum diyor git devlet bile bana bir şey yapamaz ev benim diyor, evi olan kendini god sanıyor.

Ben o komşulardan hala çekiyorum adamlar gece gündüz gürültü yapıyor ben yapmıyorum diyor git devlet bile bana bir şey yapamaz ev benim diyor, evi olan kendini god sanıyor.
Bu durum da tam tersi. Gürültü yapmayandan şikayetçiyiz. Gürültü yapmıyor anneannem, ama şikayet ediyorlar. Eski alt kat komşusu da deliydi, o da gürültü yapıyor diye şikayet ediyordu. İnsanlar da gürültü yapıyor zannediyordur Allah bilir.

Hocam o zaman gidip bir kez daha yaptıklarında kanıt alıp ya mahkemeye verin yada belediyeye şikayet edin.

Bir tane tokmakvari bir şey alıp komşunun dairesinin dış kapısında bulunan metal çerçeveye vurun, ses nasıl çıkartılıyor görürler.

Bir tane tokmakvari bir şey alıp komşunun dairesinin dış kapısında bulunan metal çerçeveye vurun, ses nasıl çıkartılıyor görürler.
Zaten gerçekten gürültü yapınca susuyorlar.

H

Hocam Çekiç alıp birşey düzeltir gibi sert sert vurun demire ama yerde baksın gürültü ne.
Bu arada konu dışı olacak ama ramazan bayramınız mübarek olsun. Profil mesajı yasağım var, ondan yazamıyorum ve emoji bırakamıyorum.

Bu arada konu dışı olacak ama ramazan bayramınız mübarek olsun. Profil mesajı yasağım var, ondan yazamıyorum ve emoji bırakamıyorum.
Sizinkide mübarek daha çok böyle bayramlar göresiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…